Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Lookbook: Ce tip de coafuri puteți obține cu ajutorul pomezilor Pacinos?

Publicate2019-04-25 7050
Lookbook: Ce tip de coafuri puteți obține cu ajutorul pomezilor Pacinos?

Au trecut câteva luni, de când v-am prezentat primul lookbook pe blogul nostru. Articolul care ilustra coafurile din întreaga lume obținute cu ajutorul popularelor pomezi Mister Pompadour, ce se încadrează printre cele mai îndrăgite. Astfel am decis să vă aducem și un lookbook inspirațional, plin de coafuri inedite, realizate cu ajutorul produselor americane Pacinos.

Pacinos este cunoscut în întreaga lume ca marca de produse dedicată îngrijirii bărbaților, lansată de New York-erul din Queens, Eric „Pacinos” The Barber. Chiar dacă Eric a lucrat patru ani în domeniul marinei SUA, pasiunea lui cea mai mare a fost tunderea părului şi aranjarea bărbii, de aceea cu trecerea timpului, a devenit foarte renumit, iar printre clienţii lui se numără multe celebrităţi. Printre bărbaţii celebri pe care Eric îi tunde şi care folosesc cu încredere zilnic produsele cosmetice Pacinos se află: Sean"P. Diddy" Combs, Jay Z Carter, Chris "Ludacris" Bridges şi Kevin Hart. 

Datorită faptului că toate produsele Pacinos sunt de acum disponibile în România, pentru voi- bărbaţii români, în acest articol vă vom prezenta o scurtă descriere a fiecărui tip de pomadă pentru păr, şi bineînţeles, fotografii inspirationale ale coafurilor pe care le puteţi obţine cu ajutorul acestor produse premium.

 

POMADA PACINOS

Pomada Pacinos fixează foarte bine părul şi oferă coafurii o strălucire medie. Este vorba despre pomada modernă produsă pe bază de apă, care se spală foarte uşor şi este potrivită pentru toate tipurile de păr, începând de la părul creţ şi ondulat, până la părul drept, scurt sau lung. Cu un mic ajutor, folosind peria de păr şi produsele Pacinos, veţi obţine cele mai moderne coafuri, cum sunt Slickback sau Pompadour.

 

PASTA PACINOS MATTE

Pacinos Matte este o pastă de calitate, care conferă părului volum, textură, definire şi fixare naturală toată ziua. Finisajul mat este asigurat. Asemănătoare cu pomada, pasta mată Pacinos este potrivită pentru toate tipurile de păr. Este ideală pentru coafurile clasice, dar şi cele moderne, cum ar fi Ceasar sau Fohawk, fiind deasemenea potrivită şi pentru un look rebel al părului, şi alte coafuri naturale definite.

 

CREMA PACINOS

Crema Pacinos este o cremă pentru păr asemănătoare cearei, prin faptul că oferă părului o fixare flexibilă şi o strălucire medie. Asemănătoare cu pasta Pacinos Matte, crema este potrivită pentru coafuri structurate, voluminoase. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, inclusiv părului creţ, ondulat sau drept. Crema este cel mai bun produs pentru obţinerea frezelor, cum sunt, de exemplu Fohawk, dar şi coafuri sofisticate, sau alte freze structurate. Creativitatea nu are margini, folosiți-o cu încredere!

Sperăm că şi în acest lookbook aţi găsit inspiraţie pentru părul şi coafurile dumneavoastră. Credem în faptul că, datorită dumneavoastră, străzile româneşti vor fi mai moderne şi pline de creativitate.

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare