Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Lookbook: Ce coafuri obțineți cu pomada Mister Pompadour?

Publicate2019-01-16 503
Lookbook: Ce coafuri obțineți cu pomada Mister Pompadour?

Lookbook-ul este foarte bun pentru prezentarea și răspândirea ideilor pentru diferite coafuri sau trenduri. Deasemenea constituie o sursă excelentă de inspirație. În colaborare cu marca americană Mister Pompadour, ne-am decis să vă prezentăm un lookbook original, conținând coafurile obținute în lumea întreagă cu ajutorul pomezilor premiate de la Mister Pompadour. Scopul nostru este acela de a vă stârni interesul, de a vă inspira și îndemna să nu vă fie teamă să experimentați în crearea coafurii dumneavoastre. Deasemenea ne străduim să vă demonstrăm că pomada Mister Pompadour este potrivită pentru fiecare dintre voi. Pentru obținerea acestor coafuri nu aveți nevoie de o echipă de styling profesională, este suficientă doar pomada potrivită pentru păr Mister Pompadour și blogul nostru, bineînțeles ;)

Dacă doriţi să vă regăsiţi data viitoare şi dumneavoastră pe blogul nostru, trimiteţi-ne o poză pe pagina noastră de Facebook sau Instagram folosind hashtag-ul #BeGentlemansk sau #MisterPompadour şi noi o să vă găsim. Pe lăngă toate acestea, toate tipurile de pomadă Mister Pompadour, sunt produse complet naturale şi sunt foarte benefice părului dumneavoastră.

 

MISTER POMPADOUR NATURAL BEESWAX PASTE

Unul dintre cele mai vândute produse de styling pentru păr din lume datorită aspectului natural al coafurii și fixării perfecte, Pasta Natural Beeswax de la Mister Pompadour conține ceară naturală de albine, care oferă părului o fixare incredibil de puternică. Este deținătoarea premiului pentru cea mai bună ceară pentru păr din categoria sa. Ceara are un miros foarte plăcut și este ideală pentru fiecare tip de păr, lungime și stil. La utilizarea sa, nu lasă părul uleios, ci cu un aspect mat natural. Pasta Natural Beeswax de la Mister Pompadour, este fabricată doar din ingrediente premiate și nu conține alcool, parabeni sau clorură de sodiu.

 

MISTER POMPADOUR PEPPERMINT POMADE

Pomada premiată pentru păr, de tip mineral Sculpting Clay de la Mister Pompadour, este ideală pentru o coafură elegantă, care necesită o textură uşoară, volum şi o fixare medie. Pomada a fost produsă astfel încât să ofere volum părului dumneavoastră, fără să îl încarce. Este potrivită pentru părul scurt şi lung, cărora le conferă textura dorită şi ajută la menţinerea firului de păr des. Oferă coafurii dumneavoastre o fixare medie şi o finisare mată. Datorită consistenţei sale fine şi cremoase, se aplică simplu şi uniform chiar şi pe părul foarte des. Sculpting Clay de la Mister Pompadour este produsă doar din ingrediente naturale şi nu conţine alcool, parabeni sau clorură de sodiu.

 

MISTER POMPADOUR SCULPTING CLAY

Pasta pentru păr, premiată, este ideală pentru o coafură elegantă și pentru cei cărora necesitatea unei texturi, unei fixări medii şi a unui un efect semimat este primordială. După utilizarea pastei pentru păr Maroccan Texture Paste, părul nu se întăreşte, el rămânând moale. Este ideală pentru părul mai scurt, mai ales pentru părul care se aranjează dificil. Este bună şi pentru părul lung, lăsându-i o extra textură. Conţine ulei de cocos şi argan, care hidratează şi hrăneşte părul dumneavoastră. Pasta Maroccan Texture de la Mister Pompadour este fabricată doar din ingrediente premiate şi nu conţine alcool, parabeni sau clorură de sodiu.

  

MISTER POMPADOUR MORROCAN TEXTURE PASTE

Pasta pentru păr, premiată, este ideală pentru o coafură elegantă care cere necesitatea unei texturi, unei fixări medii şi a unui efect semimat. După utilizarea pastei pentru păr Maroccan Texture Paste, părul, nu se întăreşte şi rămâne moale. Este ideală pentru părul mai scurt, mai ales pentru părul care se aranjează dificil. Este bună şi pentru părul lung, lăsându-i o textură extra. Conţine ulei de cocos şi argan, care hidratează şi hrăneşte părul dumneavoastră. Deasemenea, pasta Maroccan Texture de la Mister Pompadour este fabricată doar din ingrediente premiate, nu conţine alcool, parabeni sau clorură de sodiu.

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare