Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Secretul coafurii mereu perfecte a lui David Beckham este dezvăluit - Ce produse de păr folosesc Beckham și alte celebrități ca

Publicate2018-11-02 4596
Secretul coafurii mereu perfecte a lui David Beckham este dezvăluit - Ce produse de păr folosesc Beckham și alte celebrități ca

Te-ai întrebat vreodată cum de coafura lui David Beckham arată mereu atât de bine? Sau poate te-ai întrebat cum poți avea și tu una asemănătoare? Dacă da, atunci azi e ziua ta fericită, pentru că noi îți vom dezvălui marele secret al unei frizuri demne de David Beckham. Aceasta nu este un secret, în spatele coafurii lui perfecte nu se ascund nimic altceva, decât produsele revoluționare de styling ale brandului american progresiv Hanz de Fuko. 

 

Acest brand a fost fondat în anul 2009, în orașul însorit San Francisco de către stilistul David Alfonso și prietenul său Christopher Zent, ​​care au simțit lipsa de creativitate și individualitate în produsele pentru styling existente pe piață la acel timp. Prin forțe și viziuni proprii, au reușit să creeze produse care, pe lângă David Beckham, sunt apreciate și de alte vedete precum Bruno Mars, Calvin Harris sau Hugh Jackman. Ei bine, o veste mare pentru noi românii este că, datorită băieților din magazinul on-line www.BeGentleman.ro destinat fiecărui bărbat care vrea să arate bine, avem posibilitatea să le încercăm și să le putem aprecia.

  

 

Deși Hanz de Fuko sună mai degrabă ca numele unui personaj negativ din filme, atunci când vine vorba de îngrijirea părului și de styling, aceste produse sunt personajul principal pozitiv. Succesul lor global se bazează pe doi piloni fundamentali - o compoziție naturală și organică 100% fără parabeni și sulfați, plus produse hibride inovatoare, cum ar fi Quicksand și Claymation, care au provocat o revoluție între produsele de styling și se numără printre cele mai bine vândute și cele mai populare din lume. Dacă faci parte dintre acei bărbați cărora nu le plac gelurile clasice și ceara din supermarketuri sau dacă nu ai găsit încă produsul potrivit pentru o frizură perfectă, atunci acești hibrizi de la Hanz de Fuko merită cu siguranță să fie luați în considerare. 

 

Cel mai bun din lume

Quicksand este un produs inovator pentru păr, iar acesta se află în spatele frizurii mereu perfecte a lui David Beckham.Practic, este o combinație perfectă de ceară pentru păr și  șampon uscat. Una dintre componentele sale este o rocă foarte fină, granulată, de origine vulcanică, asemănătoare cu piatra ponce, care absoarbe foarte mult excesul de grăsime din păr, ceea ce sporește volumul părului. Consistența sa este foarte delicată, cremoasă și după aplicarea pe mână, este chiar uleioasă. Dă volum coafurii și un finish mat, de parcă ar fi fost creat pentru anotimpul văratic.

 

 

După succesul imens al Quicksand-ului inovator, din fericire, băieții de la Hanz de Fuko nu s-au culcat pe lauri și au introdus o altă noutate revoluționară - Claymation.  

Pe jumătate ceară, pe jumătate argilă, Claymation conferă fără probleme părului o fixare puternică (ca și ceara) fără a-l lăsa uscat, dur sau lucios (precum argila). Tocmai această proprietate face din produsul Hanz de Fuko Claymation probabil, unul dintre cele mai populare produse de styling din lume. Aplicat pe părul uscat crează o coafura texturată și aranjată, cum ar fi tunsoarea pompadur. Când este aplicat pe părul umed, o cantitate mică de produs crează frizuri mai rebele, în timp ce o cantitate mai mare creează coafuri linse în stilul serialului Boardwalk Empire sau The great Gatsby, cu DiCaprio.

În magazinul online BeGentleman.ro poți beneficia acum de o reducere de până la 15% la cumpărăturile tale! Ajunge să te înregistrezi și cuponul de reducere va veni cu siguranță în căsuța ta de email. 

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare