Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Alegeți cea mai potrivită tunsore în funcție de tipul părului dvs

Publicate2018-10-04 10589
Alegeți cea mai potrivită tunsore în funcție de tipul părului dvs

Există o mulțime de factori care influențează faptul, dacă o anumită tunsare este potrivită pentru dvs, sau nu. Forma feței dvs este unul dintre acești factoriUn alt factor este cum alegeți să purtați, sau coafați tunsoarea aleasăÎn cazul în care vă gândiți la un coc de samurai,atunci realitateadacă sunteți, sau nu un samurai ar trebui să fie al treilea factorCel mai important factor este părul în sine.

Părul dvs este cel care stabilește ce puteți face cu el și cât de ascultător este atunci când îl aranjațiIar în timp ce unii bărbați au o ”coamă” plină de păr des și strălucitor(da, și bărbații aceștia există), alții încearcă din greu ca foliculii lor să pară, ca și cum într-adevăr i-ar avea.

Adesea tunsorile care arată extraordinar la televizoriar pe dvs arată cu totul altfel și produsele care în videoclipurile promoționale fac minuni dar odată aplicate în părul dvs fac exact contrariul- dezamăgesc, atunci, de ce le-ați cumpărat? Ca să evitați deziluzia trebuie să fiți foarte sinceri cu dvs și să încercați să lucrați cu atât cu cât v-a înzestrat natura.

Ca norocul, lumea nu este doar în alb-negru cum s-ar părea la prima vedere și datorită gamei largi de produse, există produsul corect pentru fiecare tip de păr și pentru orice tip de tunsoare.

 

Părul des

Părul des apare în mai multe forme, poate fi creț și fin, cu firul gros, sau ondulat și gros, greu de aranjat. Cracteristica lui principală este însă voluptozitatea, ceea ce înseamnă, că deseori poate fi de necontrolat și necesită tundere la intervale scurte de timp, pentru a menține o formă ideală.

 

Cele mai bune tunsori pentru părul des

Cheia stăpânirii părului des, stă în întreținerea acestuia- deci în felul în care îl îngrijiți. Dacă aveți o adevărată coamă de păr, trebuie să îl aranjați în pemanență/ să îl tundeți/ să îl scurtați ș.a.m.d. Vestea bună, însă, este că aveți o mulțime de posibilități pentru alegerea tunsorii care să vi se potrivească.

Tunsorile scurte și definite sunt perfecte, dar și tunsorile mai lungi sunt potrivite pentru părul des. Greutatea lui, vă va ajuta să îl țineți aranjat în procesul de creștere. Straturile de păr ascunse, cele de desubt pot conferi forma pentru tunsorile mai lungi iar texturarea fină oferă un aspect delicat vârfurilor.

Așa că dacă faceți parte dintre norocoșii cu părul des, puteți alege din tunsorile lungi și dezordonate  până la pieptănatul frumos și aranjatul pompadour.

 

 

Cele mai bune produse pentru îngrijirea părului des

Nu este ușor să obligi părul des să fie ”ascultător”, însă după ce veți afla de ce, veți ști ce trebuie să faceți cu el. Părul des este și greu, deci dacă trebuie să îl ridicați (de exemplu pentru quiff), folosiți un pre-styler, un produs, pe care îl veți folosi înainte de aplicarea produsului final de stiling. În acest caz pre-stylerul ideal este de exmplu tonicul pentru păr, în formă de spray, sau o pomadă ușoară, care nu încarcă părul cum ar fi Mister Pompadour Sculpting Clay sau Hanz de Fuko Gravity Paste. Aplicați pe părul umed, după care uscați părul cu feonul. Dacă doriți un aspect mai aranjat al părului dvs, lăsați-l să se usuce natural- în schimb nu veți avea volumul pe care îl obțineți prin uscarea cu feonul.

Părul des este extrem de sensibil la ustensilele utilizate pentru pieptănare, așa că pieptănați-l cu mare grijă. Cel mai potrivit pentru părul des este pieptenele cu dinți rari, așa că dacă folosiți un pieptene mai fin, cum ar fi peria de păr, veți face foarte bine să renunțați la aceasta cât mai repede posibil.

 

Mister Pompadour Fireball pomadă de păr 57g Hanz de Fuko ClayMation 56g Hanz de Fuko Style Lock Hair Spray spray pentru păr 255g
Mister Pompadour Fireball pomadă de păr
Hanz de Fuko ClayMation
Hanz de Fuko Style Lock Hair Spray spray pentru păr

 

Părul fin

Să scoți tot ce este mai bun dintr-un păr fin, poate fi deseori istovitor, deoarece uneori se pare, că nu prea ai cu ce să lucrezi. Spre deosebire de o chelie care crește, evident la părul foarte rar nu veți obține nici atât de multă compasiune, sau înțelegere. Aveți încă suficient păr, doar că are un aspect mult mai obosit și fără viață decât alte tipuri de păr.

Părului fin îi lipsește volumul și densitatea, are un aspect slab și ofilit, deseori puteți vedea prin el pielea capului. Problema dvs așadar este că părul nu este suficient de dens, ceea ce nu sună prea încurajator.

 

Cele mai potrivite tunsori pentru părul fin

Bărbații cu părul fin, ar trebui să îl păstreze puțin mai lung, pentru a-i conferi puțină greutate, iar tunsorile scurte nu vor face altceva decât să scoată în evidență lipsa de densitate și textură. Chiar dacă nu sună prea intuitiv, părul mai lung- o lungime undeva între urechi și umeri, îi conferă tunsorii mai multe straturi și de exemplu la pieptănarea într-o parte nu va părea atât de fad și fără viață.

 

 

Cele mai bune produse pentru îngrijirea părului fin

Datorită produselor moderne de styling puteți transforma apa în vin și atunci când vine vorba despre părul fin. Scopul principal atunci când vorbim despre aranjarea părului fin este de a-i oferi volum, iar asta obțineți cel mai ușor prin uscarea acestuia cu feonul. Valabil este același sfat ca și pentru părul des și anume, utilizarea unui pre-styler corespunzător. Evitați toate produsele grele și unsuroase- dacă produsul arată ca și cum ar putea îngreuna părul dvs, atunci categoric nu este potrivit pentru dvs.

 

Pacinos Matte pastă de păr 118ml Mister Pompadour Sculpting Clay argilă de păr 57g Hanz de Fuko QuickSand
Pacinos Matte pastă de păr Mister Pompadour Sculpting Clay argilă de păr Hanz de Fuko QuickSand

  

Părul ondulat

Părul ondulat este problematic din acel punct de vedere, că nici el singur nu știe să decidă dacă este creț, sau drept, lucru de care sunt total derutați și deținătorii unui astfel de tip de păr, care efectiv nu mai știu ce trebuie să facă cu el. Luați însă în considerare faptul, că fiecare buclă este altfel și aveți în fața dv un adevărat potențial de aventuri zilnice în fața oglinzii.

Părul ondulat este ceva între creț și drept, însă acest tip poate fi și foarte diferit privind lungimea și textura fiecărei bucle. Luând în considerare că fiecare fir de păr, crește altfel, comparativ cu părul drept, tunsul și styling-ul acestui tip de păr necesită mult mai multă atenție.

 

Cele mai potrivite tunsori pentru părul ondulat

Lăsați părul ondulat să crească după bunul său plac și riscați să arătați ca unul dintre protagoniștii serialului Game of Thrones. Părul ondulat are nevoie de țel și direcție. Cea mai potrivită modalitate pentru styling-ul părului ondulat este o tunsoare scurtă pe laterale și în spate și mai lung pe mijloc, pentru ca părul să primească mobilitate și formă. Tunsorile dezordonate precum crop, sau un quiff mai scurt și texturat sunt candidații ideali pentru domnii cu păr ondulat.

 

 
Cele mai potrivite produse pentru părul ondulat

Un produs bun pentru părul ondulat este spray-ul cu apă de mare care dă părului un look de plajă și textură, și un pic de fixare. Folosiți cu încredere și feonul.

 

By Vilain Gold Digger ceară pentru păr Baxter of California Clay Pomade argilă pentru păr Baxter of California Clay Effect Style Spray pentru păr
By Vilain Gold Digger ceară pentru păr Baxter of California Clay Pomade argilă pentru păr Baxter of California Clay Effect Style Spray pentru păr

 

Părul dezordonat

Părul dezordonat refuză cu vehemență orice încercare de stiling și aranjare, și în același timp nu acceptă o gamă largă de produse destinate acestuia. Nu se poate aranja ușor, deoarece în majoritatea cazurilor, părul nu este drept și refuză să se lase îndreptat.

Acel tip de păr are și unele avantaje, are multă textură și densitate, ceea ce ajută la aranjarea finală a părului. Deci, dacă aveți acest tip de păr, nu disperați și încercați să priviți partea plină a paharului, și nu pe cea goală.

 

Cele mai bune tunsori pentru părul dezordonat

Părul dezordonat nu trebuie să fie chiar așa de neascultător, dacă găsiți combinația voastră de tunsoare ideală și un produs de stiling potrivit. Încercați să evitați tunsorile medii, axându-vă mai mult pe tunsori mai scurte sau mai lungi. În același timp, puteți să-i sugerați frizerului dumneavoastră să vă evidențieze textura naturală și greutatea părului, astfel la stilizarea părului, va fi mai ușor de aranjat.

 

 
Cele mai bune produse pentru părul dezordonat

Părul dezordonat are nevoie de un pic de disciplină, până când o să-l învățați să se comporte cum doriți dumneavoastră. La stilizarea părului, alegeți în principiu, produse cremoase și produse pe bază de ulei, care ajută la redarea umidității părului și în același timp uniformizează buclele neascultătoare și părul dezordonat, care sunt ceva obișnuit pentru acest tip de păr.

Alături de toate acestea, ar trebuii să vă fie de mare ajutor, mai nou, feonul și peria de păr.

 

Suavecito Strong Hold pomadă de păr Baxter of California Grooming Cremă pentru păr Suavecito cremă de păr
Suavecito Strong Hold pomadă de păr
Baxter of California Grooming Cremă pentru păr Suavecito cremă de păr

 

Părul fragil cu tendință de cădere

Se presupune că până la vârsta de 50 ani, trei sferturi din bărbați se luptă împotriva părului fragil cu tendință de cădere. Putem afirma, că și dumneavoastră aparțineți acestei categorii sau o să aparțineți (bine ați venit în grup). Părul fragil cu tendință de cădere este deseori foarte delicat, moale și elastic, astfel că pare fără viață. Deasemenea poate fi problemă cu volumul la acest tip de păr și câteodată este diferită și lungimea firelor de păr.

Când lucrați cu asemenea material temperamental, înțelegem că sunteți tentați, să vă lăsați bătuți și să luați mașina de tuns. Și pentru acest tip de păr există soluții, cum să căștigați lupta cu el.

 

Cele mai potrivite tunsori pentru părul fragil cu tendință de cădere

Tunsoarea scurtă, mai simplă, care copiază tunsoarea părului fragil cu tendință de cădere, mai ales din față, evidențiază și volumul slab pe care îl aveți. Tunsoarea potrivită este cea scurtă și simplă și dacă părul se rărește cel mai mult pe lateral, o tunsoare mai detaliată o să vă ajute să uniformizați lungimea firelor de păr.

Prin urmare, în cazul în care, părul dumneavoastră se pregătește să părăsească podoaba voastră capilară, dar încă nu v-a părăsit de tot, rugați-l pe frizerul dumneavoastră să vă tundă scurt sau mediu cu mai mult volum în partea de sus și încercați să-l mențineți astfel. Dacă raritatea părului este în stadiu avansat, încercați tunsoarea franțuzească sau tunsoarea scurtă clasică cu mașina de tuns (așa numită buzz cut). Lăsați ca o ultimă soluție, bărbierirea capului cu o lamă de ras, în cazul în care, chiar nu mai aveți altă soluție.

 

 

Cele mai bune produse pentru părul friabil

Dacă aparțineți categoriei bărbaților cu părul fragil cu tendință de cădere, trebuie să meditați mai serios asupra produselor pe care le veți folosi. Încercați să evitați folosirea excesivă a produselor de orice fel și uitați complet de geluri de păr și produse grele, uleioase și pomade unse. Alegeți în schimb, paste mate pe bază de apă sau argilă ușoară, care nu vă vor încărca părul pe care, încă îl mai aveți.

Cea mai bună metodă de stiling pentru părul fragil cu tendință de cădere, este aceea de a le sufla cu feonul, ținând capul în jos, datorită căruia o să obțineți un volum mai mare încă de la rădăcini, redând astfel părului, un pic de viață.

 

Reuzel Fiber pomadă pentru păr By Vilain Sidekick spray pentru păr Hanz de Fuko Gravity Paste
Reuzel Fiber pomadă pentru păr By Vilain Sidekick spray pentru păr Hanz de Fuko Gravity Paste
Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare