Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Scurt pe lateral și lung în centru: 5 cele mai bune stiluri de coafuri clasice bărbătești

Publicate2018-10-04 9304
Scurt pe lateral și lung în centru: 5 cele mai bune stiluri de coafuri clasice bărbătești

În ziua de astăzi, să avem grijă de înfățișarea noastră și să încercăm să o menținem în orice circumstanțe, uneori poate părea un angajament cu normă întreagă. Începând cu îndemânarea de a ști să-ți faci nodul la cravată, aranjarea gulerelor la cămăși până la obligativitatea unor unghii îngrijite și aranjate în fiecare zi, se pare că responsabilitățile bărbaților care doresc să arate bine cresc în fiecare zi.

De ce să nu-ți faci atunci, imediat, favoarea corectării/ajustării aspectului personal? Exact așa, cum reușește un costum făcut la comandă, cusut la milimetru, să facă lucrul acesta, așa și coafura simplă și clasică, cunoscută la noi ca fiind scurt pe lateral și lung în mijloc, este extrem de eficientă și o metodă ieftină de a-ți perfecționa look-ul.

Deci, dacă și dvs vă place acest tip de coafuri, noi vă aducem stilurile cheie care vor îmbunătăți imediat aspectul dumneavoastră (chiar și atunci când nu aveți neapărat nevoie de lucrul acesta).

  

Crop Francez

Necesitând o întreținere și o îngrijire minimă, crop-ul francez este într-adevăr o coafură fără probleme, care este în schimb suficient de flexibilă, pentru a se putea adapta tuturor gusturilor.

Rugați frizerul să vă tundă scurt pe laterale și în spate, iar în mijlocul capului să lase părul puțin mai lung (cel mult, câțiva centimetri)- denumirea de „crop“ a acestei coafuri provine de la aspectul texturat ușor strofocat al părului din vârful capului.

În ceea ce privește linia din față a părului, sau bretonul, puteți cere o tăiere dreaptă, evidențiată, datorită căreia veți părea strict și aranjat, sau puteți lăsa părul din partea frontală mai lung, putând în felul acesta să jonglați cu el la styling, de exemplu trecut transversal peste frunte. 

Crop-ul francez, tipic masculinește potrivit bărbaților la orice vârstă cu orice formă a fețeicu condiția că frizerul dvs., va ajusta ușor tunsoarea conform fizionomiei dvs.. Pentru o față rotundă, de exempluva fi de ajutor o tunsoare cât mai scurtă pe laterale și un volum evidențiat în mijlocul capuluifapt care va oferi un aspect de alungire a fețeipentru o față lungă va fi de ajutor o tunsoare puțin mai lungă pe laterale și o pieptănare dreaptă(fără volumpe mijloc.

  

  

Cum să îl pieptănați

La aranjarea și stiling-ul crop-ului francez trebuie să țineți cont, tot timpul, de faptul că trebuie lucrat cu părul uscatPentru un finiș lucios puteți folosi de exemplu Mister Pompadour Sculpting Claysau Pacinos Sculpting cremă pentru părAlternativ, dacă preferați un efect matîncercați Hanz de Fuko Sponge Wax.

   

Hanz de Fuko Sponge Wax Mister Pompadour Sculpting Clay

 

Quiff

Quiff este un tip de coafură pe care nimeni nu îl poate ignora și servește ca o expresie specifică a personalității, sau ego-ului dvs. Cu mișcările corecte de aranjare, această coafură poate arăta perfect decentsau din contră, extremși depinde doar de dvscare dintre aceste două poluri opuse îl alegeți.

Orice frizer bun, cu experiențăștie că baza oricărui quiffu este lungimea și volumul din partea frontală a capuluiastfel, cheia acestei coafuri este de a obține un echilibru perfect.

În cazul în care tundeți foarte, foarte scurt lateralele și partea din spate iar în partea superioară și frontală păstrați o lungime mai mare(mai mult decât10 cm),  quiff-ul dvsnu va putea trece neobservat, datorită contrastului extrem prin urmare, este bine să aveți o idee clară despre coafura finală, înainte ca frizerul dvs. să înceapă să taie.

De reținutcă și coroana capului-partea superioară din spate a capuluilocul unde în  unele cazuri apare cheliatrebuie tunsă mai scurtpentru ca lungimea și volumul quiff-ului să iasă cât mai mult în evidență în centru și în partea frontală a capului.

Chiar dacă quiff-ul poate părea o coafură pentru generațiile mai tinereîn realitate, el este potrivit bărbaților de orice vârstăcheia este faptulcă lungimea și volumul acestuia trebuie să reflecte ”mărimea” ego-ului și a personalității dvsDacă doriți să atrageți atenția și la quiff vă plăce aspectul rock’n’roll al acestuiaalegeți versiunea lui extremăDacă din contră, nu doriți neapărat să ieșiți în evidențăun frizer cu experiență va ști cu siguranță să vă ofere o formă mai decentă a acestui tip de tunsoare. 

Importantă este și forma feței dvs- quiff oferă un volum naturalașa că dacă aveți un format al feței mai lungevitați să tăiați prea scurt părul din laterale și din partea din spate.

  

  

Cum să îl pieptănați

Folosiți pomada Hanz de Fuko Heavy made, sau una dintre pomezile de la Suavecito, care au un miros perfect, proaspăt de parcă ar fi create pentru lunile calde de vară

Dacă aveți nevoie de mai mult volumfolosiți înainte Hanz de Fuko Gravity Pastesau QuicksandDacă doriți un efect mai mat, naturalîn loc de pomadă, folosiți pentru finisarea coafurii Hanz de Fuko Claymation, sau Baxter of California Clay Pomade.  

  

Hanz de Fuko Claymation Hanz de Fuko Gravity Paste Hanz de Fuko Quicksand

  

Texturat și liber

Dacă doriți o coafură mai dezordonată, în stilul așa m-am trezit“ și nu sunteți un mare fan al coafurilor perfecte, ordonate, în stil business, atunci o coafură texturată, liberă poate fi alegerea corectă pentru dvs.

După cum reiese și din denumirecheia este texturaCereți-i frizerului dvs să taie părul oblic(point cut) nu perpendicular(blunt cut). Acest lucru face să iasă în evidență mișcarea naturală a părului.

Datorită structurii sale libere, acest tip de coafură se potrivește pentru orice formă a fețeiAcest lucru înseamnă, că indiferent cine va efectua tunsoarea, va trebui să acorde atenție menținerii echilibrului corect între lungimea părului din partea superioară a capului și cea de pe laterale.

 

 

Cum să îl pieptănați

Vestea bună, este că atunci când aranjați/coafați această tunsoare puteți, în continuare să ajustați vizual forma și proporțiile feței.Dacă doriți să alungiți forma fețeioferiți-i părului înălțime cu ajutorul Hanz de Fuko QuicksandDupă care puteți folosi de exemplu pasta Reuzel Fiber pentru un efect mat, naturalsau Mister Pompadour Moroccan Texture pastă pentru efect lucios și aspect natural.

   

Reuzel Fiber Mister Pompadour Moroccan Texture Hanz de Fuko Quicksand

  

Fauxhawk modern

Ceva asemănător quiff-uluitunsoarea numită fauxhawk se încadrează undeva între simplitatea crop-ului francez și personalitatea exprimată a pompadour-ului

Indiferent dacă vă decideți pentru o tunsoare foarte, foarte scurtă a lateralelor și a părții din spatesau lăsați firul puțin mai lung pentru o trecere mai ușoară între lungimieste absolut obligatoriu să lăsați părul din partea frontală superioară a capuluipartea centrală a acestei coafurimai lung decât în orice altă parte.

De asemenea și partea centrală poate fi adaptată stilului șic gusturilor dvsfie rugați frizerul să vă lase o anume lungime și pe coroana capului pentru un aspect general mai fin și mai decent al tunsoriisau îl rugați să scurteze mai mult în partea din spateobținând astfel un finish mai aspru și un contrast mai puternic la trecerea dintre partea frontală către cea din spate

 

 

Cum să îl pieptănați

Când este vorba despre stiling, fauxhawk este surprinzător de versatil. Puteți aranja bretonul drept și ordonat pentru o coafură office, sau să îl pieptănați în sus, cât mai dezordonat, o coafură potrivită de exemplu pentru serile de vineri. 

Încercați de exemplu Baxter of California Hard Cream pomadă pentru un aspect mai fresh, sau Hanz de Fuko Gravity Paste pentru un luciu sănătos.

   

Hanz de Fuko Gravity Paste

  

Părul pieptănat într-o parte

O tunsoare ordonată și elegantă, părul pieptănat într-o parte, cu cărarea vizibilă, este cu siguranță mama tuturor tunsorilor ordonate, totuși și această tunsoare are nevoie de puțină pregătire, pentru a fi tip-top.

Înainte ca frizerul să înceapă să tundă, decideți în ce parte doriți să vă pieptănați părul și asigurați-vă că aceasta este direcția corectă pentru dvs.- luați în considerare în primul rând direcția de creștere a părului dvs. În felul acesta veți alege partea corectă, ceea ce vă va ajuta mai târziu în stiling-ul și aranjarea tunsorii.

De asemenea, vă recomandăm să discutați cu frizerul, care va efectua tunsoarea, despre cât de vizibilă doriți să fie cărarea, respectiv, cât de ”într-o parte” doriți să pară tunsoarea la final. Cu cât mai scurt vor fi tunse lateralele și partea din spate, împreună cu treceri ușoare de la o lungime la alta, cu atât va fi mai aspră/vizibilă delimitarea noii dvs tunsori.

  

 

Cum să-l pieptănați

Felul în care ar trebui să aranjazați tunsoarea într-o parte, depinde mai ales de tipul și forma feței dvs. Dacă aveți fața rotundă, încercați să evitați pieptănarea părului într-o parte, părul va fi prea plat și drept, liniile fine ale părului astfel pieptănat vor fi în dezacord cu liniile feței dvs. În locul pieptănării alegeți uscarea părului cu feonul, care vă va oferi volumul și înălțimea de care aveți nevoie.

În ceea ce privește produsele de stiling, pomada de la Hanz de Fuko Modify îi va oferi tunsorii un aspect super-ordonat și modern, în timp ce 101 Classic pomada de la Blind Barber vă va oferi un finish tradițional și lucios. Ambele pomezi au un miros proaspăt de vară. Nu sunteți fanul cofurilor cu aspect lucios? Nici o problemă, alegeți pasta  Pacinos Matte, sau ceara naturală Beeswax pastu od Mister Pompadour.

  

101 Classic pomada de la Blind Barber Pacinos Matte Hanz de Fuko Modify
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare