Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Cum să iți ingrijești pielea uscată și senzitivă

Publicate2020-01-28 164
Cum să iți ingrijești pielea uscată și senzitivă

Îngrijirea pielii este esențială atat pentru femei cât și pentru bărbați. Folosind cosmeticele corespunzătoare, spălarea regulată și hidratarea ar trebui să fie o rutina pe care o repeți în fiecare zi, indiferent de tipul de piele. Fiecare piele este diferită și fiecare dintre aceasta are nevoie de îngrijire separată.

Pielea sensibilă este unul dintre tipuri. Mulți se confruntă cu această piele. Îngrijirea corectă este uneori foarte dificilă. Cu toate acestea, este posibil! Astăzi v-am pregătit câteva sfaturi și trucuri pentru acest tip de piele.

  

  

Ce cauzează pielea uscată și sensibilă?

Pentru început e bine de știut cauza acestui tip de piele și daca putem scăpa de ea. Pielea uscată poate fi provocată de cosmeticele agresive ca și compoziție, îngrijirea precară, vremea rece, obiceiuri de mancare și hidratare cu frecvență scazută. Daca ai pielea uscată din aceste motive, veestea bună este că poți schimba asta prin schimbarea obiceiurilor precare și a stilului de viată cu unul mai sănătos.

Totuși, tipul de piele uscată poate fi și moștenită sau poate apărea odată cu inaintarea în vârstă.În acest caz, nu poți scăpa de ea și trebuie sa înveți cum sa ai grijă de ea propice, iar să încerci să-l combați este inutil.

 

Nu va funcționa fără hidratare

Din moment ce este în principal un tip de piele uscată, este foarte important să o hidratezi regulat. În acest caz, cel mai bun prieten al tau ar trebui sa fie o cremă cu un grad ridicat de hidratare. Acest tip de cremă intră adânc sub piele și nu rămâne doar la suprafață. Acest fapt permite produsului să își facă treaba, iar pielea va rămâne hidratată pentru mai multe ore.

Recipe for men - cremă hidratantă pentru ten, cu factor de apărare SPF 15 Blind Barber - cremă facială hidratantă Baxter of California - cremă calmantă hidratantă pentru ten

Recipe for men - cremă hidratantă pentru ten, cu factor de apărare SPF 15

Blind Barber - cremă facială hidratantă

Baxter of California - cremă calmantă hidratantă pentru ten

 

Poate să dureze ceva timp până să o poți gasi pe cea potrivită. Trebuie să încerci mai multe tipuri până o vei gasi pe cea potrivită. Unele pot fi dense, altele mai puțin, totuși nu există o regulă care să ne spună dacă hidratatrea maximă o putem găsi în cele dense sau în cele cu o consistență diferită. Compoziția în sine și ingredientele folosite pentru preparare sunt importante. Acestea au cea mai mare misiune.

În cazul în care te intrebi dacă să alegi dintre o cremă de noapte, de zi sau universală, este completamente alegerea ta. Multe creme pentru hidratare sunt versatile și pot fi folosite pe timp de zi și pe timp de noapte.

  

 

Nu ar trebui uitat nici faptul ca odată cu pielea uscată se adaugă și sensibilitatea. Crema ar trebui să conțină și un factor de protecție de minim 15 SPF, acesta vă va proteja de razele solare nocive. Protecția împotriva razelor UV este importantă atât vara, toamnă sau pe timpul iernii. Aceste raze pot penetra norii groși sau apa rece, așa ca nu trebuie subestimate.Pentru pielea de pe celelalte părți ale corpului, utilizați loțiune de corp hidratantă, regulat, o data pe zi, la duș înainte de somn.

Noaptea, loțiunea inmoaie pielea atât cat are nevoie și are grijă de ea. Ne vom concentra pe hidratare un timp. Mulți uită adesea un fapt, acela cum că hidratarea de la exterior nu este suficientă, ci și hidratarea din interior este la fel de importantă. Așa că nu uita de regimul de lichide consumat regulat, deoarece pielea uscată reflectă o hidratare insuficientă.

 

Protejează pielea adecvat

Temperaturile scăzute nu fac nici un favor unei pieli uscate și sensibile, de aceea trebuie sa îl acoperi in straturi de haine pe timpul iernii. În ceea ce privește pielea corpului, poți usor să o acoperi, diferența facând-o fața. Nu uita sa folosești pălăria și eșarfa, acestea acoperind-o în mare parte. În mod contrar, nici vara nu este un timp simplu pentru piele, razele solare constante, căldura, posibil apa sarată sau cea care conține clor sunt literalmente distrugatorii unei pieli frumoase. De aceea este imperativ sa ai grijă de ea prin mijloacele corespunzătoare.

Cremele solare sunt un must, desigur. Nu uita despre un factor de protecție mare împotriva razelor UV. Pentru cremele de față, folosiți un factor și mai mare de protecție, pielea facială este foarte sensibilă și predispusă la uscare și formarea ridurilor. Imediat ce înoți în mare sau piscină, fă un duș cu apă proaspătă și apoi aplica cremă. Puteți alege loțiune solară sau loțiune corporală cu efect hidratant. Oferă-i pielii repausul potrivit.

 

 

Agenții de curațare trebuie sa fie gentili

Curățarea pielii trebuie sa fie importantă și facută în mod regulat. Totodată este important să găsești produsele corespunzătoare pentru curățare. Apa micelară este cel mai bun agent de curățare al murdăriei, dar, de fapt, este destul de puternică. Prin urmare, încercați să găsiți unul potrivit pentru pielea uscată și sensibilă. Această apă micelară este în fapt bazată pe ulei și hidratează în timpul curățării.

Hanz de Fuko - gel pentru curățarea tenului Recipe for men - gel de curățare a tenului Blind Barber - gel pentru curățarea feței
Hanz de Fuko - gel pentru curățarea tenului Recipe for men - gel de curățare a tenului

Blind Barber - gel pentru curățarea feței

  

Al doilea, mare agent de curățare pentru întreg corpul este peeling-ul, pe care îl poți utiliza de 1-2 ori pe săptămână. Cu toate acestea aveți grijă la pielea uscată și sensibilă, la fel ca și la apa micelară, peelingul tebuie să fie conceput pentru tipul tău de piele. Nu trebuie să fie prea dur, deoarece poate cauza mai mult rău decat bine.

 

 

Alegeți un produs hidratant pentru gelul sau crema de duș. Adesea conțin o componentă de ulei și alte substanțe importante care pot combate eficient pielea uscată. Acestea o hidratează frumos și au grijă de ea.

 

Scapă de obiceiurile greșite

Ce poate cauza o piele sensibilă și uscată este și folosirea cosmeticelor agresive, excesul excesiv al cosmeticelor sau fumatul. Acestea sunt obiceiuri nocive care pot cauza numai probleme. Dacă îți dorești o piele frumoasă și îngrijită, va trebui sa îți schimmbi cosmeticele vechi regulat, deoarece pielea se poate obișnui cu ele. Printre altele fumatul trebuie limitat, minimalizat sau renunțat complet. Din cauza fumatului, pielea este adesea uscată și înaintează procesul de îmbătrânire precum și apariția ridurilor.

 

 

Sursa: Pinterest.com

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare