Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Tendințele tunsorilor bărbătești ale anului 2020

Publicate2020-01-28 5004
Tendințele tunsorilor bărbătești ale anului 2020

Fiecare an aduce câte o schimbare, precum și oamenii care implementează anumite trenduri. Printre ele se enumera și diferitele tendințe dintre noile coafuri și tunsori pentru bărbați. Datorită lor, fiecare dintre noi iși poate gasi stilul dorit. Doriți o schimbare de look? Lasa-te inspirat de ultimele tendințe ale anului 2020!

Anul prezent ne oferă o multitudine de alegeri diferite, acesta fiind cel mai mare avantaj pe care îl oferă. Fie că îți place scurt sau lung, ai sa il găsești. Trendurile au adus câteva schimbări față de anul trecut, aduc noutăți interesante, așa că sigur merită încercate.

 

Coafura ”Crop Texturat”

Cele mai multe coafuri provin din America sau de pe alte podiumuri din întreaga lume. De aceea numele lor sunt de obicei in Engleză, spre exemplu o tunsoare numită ”Textured Crop” este una din multele altele aflate pe piață. Acest tip de tunsoare este deja populară de ceva timp. Nici nu este de mirare, este foarte usor de intreținut, de stilizat și arată elegant.

 

 

În termeni simpli, coafura ”Textured-Crop”, este un tip de tunsoare la care alegi să fie taiat părul scurt în părțile laterale ale capului. În partea de sus a capului este lasat, contrar, cat mai mult păr. Acest tip de tunsoare este îmbunătățit de către bărbați cu produsul lor preferat, cel mai bine însă este să folosiți o pudră pentru păr și o pastă mată cu fixare mai slabă. Unii îl lasă așa cum este, deoarece estența acestei frizuri este naturală. Llinia dintre scurt și lung este destul de vizibilă, de aceea frizura atrage atenția și intră în contact cu îndrăzneala. Pe de ceallaltă parte poți alege o tranziție mai delicată, alegând părul să fie tăiat mediu între cel scurt și cel lung. Acest stil se potrivește în particular celor care au un păr nu foarte ușor de aranjat. Acesta este un păr foarte dificil de finisat, așa că această tunsoare permite perfect lipsa finisajului. Firele de păr dezordonate se vor potrivi cel mai bine tipului de tunsoare Crop. Totuși, cum am menționat mai sus, dacă alegi sa il stilizezi, poți folosi o pudră sau o pastă mată cu fixare slabă. Ai grija, totuși, să nu exagerezi cu produsele, pentru ca tunsoarea să nu aibă un efect artificial.

 

 

Coafura „Undercut Quiff”

O altă coafură, iar în acest an categoric, coafura preferată este „Undercut Quiff”. Această tunsoare este preferată de bărbații cu părul mai lung, baza fiind tocmai părul mai lung din vârful capului. Adevărul este că mulți cunosc tunsoarea aceasta „Quiff”, datorită faptului că are nevoie de un finisaj mai lung. Trebuie sa îți pese de asta dacă vrei ca părul să îți țină și să arate și cât bine pe întreaga durată a zilei.

 

 

<p”Undercut Quiff„ este o subcategorie a celei de mai sus menționată. Este foarte similară, cu excepția faptului că părțile parului sunt tăiate scurt, partea din sus este apoi tratată cu aer cald, din uscătorul pentru păr și produse cosmetice. Înainte de a te gandi la produsele pentru păr, gândiți-vă la coafura în sine. Acest lucru poate simplifica foarte mult timpul ulterior dimineața, în fața oglinzii. Cu acest tip de frizură, este benefic dacă părul este lung, dar nici foarte. Părul lung nu va putea menține forma prea mult, iar părul scurt nu va oferi un finisaj bun. Așadar, lungimea medie este cea potrivită!

  

  

Bărbații care au deja o experiență cu tunsoarea Quiff, știu deja cum să ajusteze coafura, dar dacă nu ai avut-o până acum, nu trebuie sa îți faci griji, finisarea este foarte simplă. Spală-ți părul, usucă-l cu un prosop, apoi aplica o pastă mată sau un spray pentru volum. Un ultimul pas este cel de a-l ridica cu aerul cald al uscătorului pentru păr și o perie mare. Periatul va ajuta la crearea unui volum esențial pentru formă, apoi în cele din urmă, perie-l în funcție de fizionomia ta și aplică un spray pentru fixare.

 

Coafuri scurte în două variante

Iubitorii părului scurt vor intra anul acesta în trenduri. Părul scurt este încă foarte în vogă și de obicei, forma acestuia este: scurt pe laterale și puțin mai lung în vârful capului sau cealaltă variantă, care este pur și simplu tunsul scurt. Acestea sunt cele două variante de short hair și o poți alege pe cea care îți convine cel mai mult. Părul mai lung poate fi tratat cu pomadă, pastă, ceară sau oricare alt produs pe care preferi să îl folosești. Dar, ai grija! Părul nu trebuie sa fie foarte lung, altfel te întorci în timp cu 10 ani. Nu îți ridica părul prea mult spre spate, ci mai degrabă lasa-l să se atingă cu fruntea.

 

 

A doua opțiune este o coafură ”elegantă„. Putem spune că este o frizură delicată, care nu i se potrivește oricarui tip de fizionomie, așa că ai grijă când o alegi. Este cea mai potrivită pentru bărbații cu fața ovală și pomeții osoși. Daca este pe gustul vostru, această coafură poate evidenția caracteristicile faciale masculine, ceea ce va reprezinta un avantaj uriaș.

Ambele tipuri de coafuri pot fi create în câteva momente, folosind pomadă, pudră, pastă sau spray pentru păr.

 

Coafura „Buzz Cut”

Vrei o tunsoare mai scurtă decât cele menționate mai sus? Încearcă „Buzz Cut”!

Nu este nici o nevoie sa stilizezi acest tip de tunsoare, parul fiind scurt pe toate părțile, neavând nevoie de un anumit finisaj. În trecut, „Buzz Cut” era un simbol al rebelilor și al rezistenței la standardele stabilite de către societate. Părul este foarte scurt, ceea ce va atrage atenția a multor persoane. Astăzi este un stil pe care îl întâlnim destul de des. Putem să vedem tipul de tunsoare și la celebrități precum Tom Hardy, Channing Tatum sau Michael B. Jordan.

 

„Buzz Cut” are avantajul de a fi un bun punct de plecare pentru cei care nu au fost binecuvântați cu un păr calitativ și puternic. Este deasemenea potrivit pentru bărbații care sunt nemulțumiți de aspectul parului lor. Dezavantajul acestei tunsori este ca nu toți au conformația craniului potrivită pentru un astfel de hairstyling. Fiecare dintre noi avem un cap diferit. Poți să îți dai seama daca o sa funcționeze la tine, numai în momentul în care o sa te tunzi astfel. Mai devreme sau mai târziu, o sa crească la loc. Merită incercat, nu?

 

Favoritul bob

Tunsoarea bob este în general una dintre cele mai populare frizuri, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Aceasta se referă la părul lung ce ajunge până la baza umerilor. Este o tunsoare simplă pe care aproape oricare frizer o poate finaliza. Este puțin mai dificil dacă vrei stilul bob exact conceput pentru tipul feței tale, în cazul acesta frizerul trebuie să taie parul drept, pentru a pune cu exactitate trăsăturile tale în valoare. O tunsoare facută incorect, poate distorsiona și umbrii fața. În timp părul lung era un caracter distinctiv al rebelilor din trecut, acum este popular în rândul bărbaților. Tunsoarea bob este o alegere elegantă, care prinde tuturor, iar recent Brad Pitt a stralucit cu el la Globurile de Aur. Trebuie doar să-l stii sa îl porți, iar Brad stie!

 

 

În anul 2020, vom avea și eleganță și desfrânare. Dacă vrei parul lung din nas fin și netezit se poate, în paralel, daca esti un rebel, poți să îți bagi volum pentru păr. Poți de asemenea să folosești un produs de styling. Alegerea este a ta.

  

Coafura „Undercut Disconnected„

Deja am avut în prezentare o tunsoare undercut. În general daca întâlnim cuvântul „undercut„, înseamnă că tipul de tunsoare are părțile laterale mai scurte și în vârful capului este mai lung. Totuși „undercut-ul deconectat” este un tip de tunsoare chiar distinctiv și contrastant. Stilul de tunsoare este semnificativ deoarece șoldurile sunt foarte subțiri, aproape rase. Așadar sunt în contrast cu părul relativ lung, în partea de sus a capului. Un așa fel de tunsoare poate atrage suficientă atenție. Perfectă pentru bărbații cu barbă! Îl faci aproape ca și tunsoarea „undercut quiff”, atunci când îți speli parul cu un șampon de calitate și apoi perie-l cu o perie mare. Acest lucru îti va oferi volumul necesar pentru părul tău. Întreaga coafură va fi finalizată cu o pastă sau un spray pentru păr.

 

  

Alegerea unei tunsori este alegerea ta

Dacă nu ești interesat din oricare dintre tunsorile anului 2020, nu te „spânzura”. În plus față de aceste tunsori stylish, poți alege dintre oricare alta tunsoare care ți se potriveste. Trendurile sunt întotdeauna aici doar de un an și se schimbă constant.

Dar, ar trebui sa ai o tunsoare care ți se potrivește cel mai bine, doar atunci va veți simți în mod natural sigur și încrezător!

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare