Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Ce este spray-ul cu sare de mare și de ce să-l folosim?

Publicate2019-10-31 4803
Ce este spray-ul cu sare de mare și de ce să-l folosim?

O coafură elegantă, dar care să se simtă fără efort, este dificil de realizat, deoarece implică de obicei un aport uriaș în fața oglinzii pentru a o realiza. Cu toții știm asta, dar cei mai mulți dintre noi facem tot posibilul, în fiecare dimineață. Din fericire, tendințele în materie de cosmetică pentru păr încep să reflecte în sfârșit faptul că oamenii de astăzi pur și simplu nu au la fel de mult timp ca altădată.

Acesta este motivul pentru care a fost creat Sea salt spray, sprayul cu sare de mare este un produs modern pentru îngrijirea părului, care oferă toate avantajele apei de mare și căldurii solare pe care le recunoașteți din vacanță - de exemplu, ondulări texturate, voluminoase sau doar păr creț (fără a risca să calci pe un arici ascuns de mare :) ).

 

De ce să folosiți spray-ul cu sare de mare? 

Aplicat rapid pe părul umed, imediat după duș, se usucă natural și creează o coafură ușor rebelă și voluminoasă, cu un finisaj mat. Dacă nu îl lăsați să se usuce natural, ci uscați părul cu un uscător pentru păr, veți obține o anumită fixaremai mult volum și mai ales o protecție deosebită împotriva aerului cald dăunător ce provine din uscătorul pentru păr.

Pe măsură ce sarea din acest spray absoarbe grăsimea naturală din păr, coafura pare mai plină, mai densă, iar părul este mai ușor de aranjat și de stabilizat. Orlando Bloom sau Harry Styles, au exemple excelente de coafuri care pot fi obținute datorită spray-ului cu sare de mare calitativ. Secretul constă în lejeritatea lui, deoarece este un spray ușornu încărcă deloc părul și spre deosebire de pastă, pomadă sau ceară, ele fiind mai grele, poate crea coafuri naturale și aerisite, în special în zilele mai calde.

Deși spray-ul cu sare de mare este un produs foarte versatil, nu recomandăm utilizarea acestuia pe părul ondulat sau cret. Pe de altă parte, este potrivit și pentru părul mai gros și mai dens, deoarece îl poate înmuia, făcându-l mai ușor de ajustat, toate acestea cu beneficiul menționat mai sus, cum că părul se încarcă deloc sau minim. Ei bine, o ușoară doză de sare de mare pulverizată în părul mai fin și subțire, adaugă grosime, volum și textură.

 

 

Cum să folosești spray-ul cu sare de mare? 

Spray-ul cu sare de mare are cel mai bun efect atunci când este pulverizat direct pe centrul părului - nu pe vârfuri și nu pe rădăcinile părului. La fel ca toate celelalte produse pentru păr, spray-ul cu sare de mare necesită practică și experiență în ceea ce privește cantitatea utilizată. Este întotdeauna cel mai bine să aplicați după principiul sarea din bucate nu o mai poți scoate, dar adăuga mereu este loc de, și să începeți cu o doză mai mică și să adăugați treptat puțin spray, dacă este necesar. Rețineți că prea mult spray poate usca și deshidrata.

Dacă doriți o coafură obraznică, pulverizați în mâinirăspândiți spray-ul în palme și apoi periați-vă părul umed cu mâinile în timp ce uscați părul cu feon-ul. Spray-ul de sare de mare aplicat părului umed, adaugă textură și putere firului, deasemenea, crește volumul părului uscat și creează un aspect mat. 

Totuși, pentru a nu crede că spray-ul cu sare de mare este potrivit doar pentru coafurile casual, îl puteți folosi și pentru un stil de afaceri mai inteligent. Apoi, după ce aplicați un spray cu sare de mare cu un pieptene, este mai bine să vă ajustați părul la stilul pe care doriți să îl pieptănați înainte de a-l usca. Apoi, uscați părul în drecția, în care doriți să îl aveți aranjat. Ulterior, atunci când părul este uscat și în forma dorită, modelați părul cu cremă sau cu pomada pentru ai oferi forma finală.

Spray-ul cu sare de mare oferă un aspect incredibil de moale, ajută la evidențierea mișcării naturale a părului și, cel mai important, coafura își păstrează aspectul și forma naturală, indiferent de câte ori îți dai mâna prin păr. Și tu? Folosești în mod regulat spray-ul cu sare de mare în rutina ta și obții un control deosebit asupra stilului tău, sau nu ai descoperit încă beneficiile acestui produs modern de îngrijire a părului?

      „Morgan's Sea Salt spray de păr 100 ml Blind Barber 40 Proof Sea Salt Spray pentru păr 180 ml

Morgan's Sea Salt spray de păr 100 ml

Blind Barber 40 Proof Sea Salt Spray pentru păr 180 ml
Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare