Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Ulei și Balsam pentru barbă: care este diferența dintre și care este cel mai potrivit produs pentru tine?

Publicate2019-10-10 235
Ulei și Balsam pentru barbă: care este diferența dintre și care este cel mai potrivit produs pentru tine?

Cu cât trece mai mult timp, cu atât mai mare e greșeala de a crede că barba este doar o tendință comună. Oamenii iubesc barba,  din acest motiv nu vor dispărea de pe străzi în viitorul apropiat.

Barber shop-urile și saloanele pentru bărbați apar în toată România ca ciupercile după ploaie, iar bărbații vorbesc din ce în ce mai mult despre barbă. Cum să o lași să crească, cum să o faci mai densă, cum să ai grijă de barbă și să o menții sănătoasă. Discuțiile despre barbă sunt o parte obișnuită a dezbaterilor bărbaților, ca în fiecare rundă din Premier League-ul englezilor, atât meciurile dintre Barcelona și PSG din Liga Campionilor din acest sezon, șansele lui Sagan pentru Turul Franței de anul viitor sau cum să obții bicepsul și pătrățelele abdominale cât mai repede.

 

Ar putea fi surprinzător, dar nu este. Barba a devenit de-a lungul timpului un stil de viață și necesită atitudine, disciplină și strategia potrivită. Acest lucru, la rândul său, necesită un schimb de cunoștințe și experiență. Din acest motiv a fost creată întrebarea ”cum se folosește balsamul pentru barbă” (how to use beard balm) problema utilizării balsamului pentru barbă a fost a cincea întrebare cea mai căutată pe Google despre produsele cosmetice din 2015.

Acest lucru poate fi surprinzător, dar nu este. Bărbații nu vor să aibă doar barbă sau mustață. Avem nevoie de o barbă densă, bogată și strălucitoare. Avem nevoie ca barba să înflorească, iar o astfel de barbă are nevoie de îngrijire atentă și nutriție.

Cu toate acestea, mulți bărbați încă cred, că în afară de tunderea ei obișnuită, nu este nevoie de îngrijirea bărbii. Totuși, aceasta este o greșeală, pentru că bărbile necesită o îngrijire la fel de minuțioasă și atentă precum părul.

Dar sunt și bărbați care au o idee despre ce are nevoie barba sau mustața lor, cumpără uleiuri și balsamuri pentru, dar nu știu cum să le folosească și poate chiar le combină imediat. Dar chiar și asta nu înseamnă fericire. Cum să folosiți corect uleiul și balsamul pentru barbă? Și care este mai potrivit pentru tine și barba ta?

 

Captain Fawcett Million Dollar ulei pentru barbă 10 ml Proraso Wood and Spice ulei pentru barbă 30ml Essential Beard Ulei pentru barbă 50ml
Captain Fawcett Million Dollar ulei pentru barbă 10 ml Proraso Wood and Spice ulei pentru barbă 30ml

 Essential Beard Ulei pentru barbă 50ml

 

Cea mai frecventă greșeală, în afară de a folosi ulei sau balsam, este, desigur, consumul în exces. Uleiurile și balsamurile pentru barbă sunt minunate pentru că nu numai că vă hidratează și hrănesc barba, dar și hidratează și hrănesc pielea de dedesubt. Acest lucru este foarte important, deoarece mustața densă sau barba împiedică adesea hidratarea acesteia, determinând pielea să sufere și, ulterior, să se înroșească, să se usuce, să fie sensibilă și poate provoca mâncărimi inconfortabile.

 

Totuși, totul este dăunător și asta se aplică și uleiurilor și balsamurilor pentru barbă. Folosirea lor prea des sau folosirea lor în cantități mari poate duce la pori înfundați și la piele și bărbie grasă în mod nefiresc. Datorită uleiurilor și balsamurilor, barba dvs. va fi hrănită și suficient de moale, barba se va înmuia și se va opri mâncărimea și zgârierea. Cu toate acestea, este important să țineți cont de cantitate, deoarece este suficient să utilizați puțin de tot. Cu toate acestea, trebuie să vă dați seama cât de mult trebuie să aplicați pe barbă, în urma experienței și după tipul de ulei sau balsam folosit.

Dacă sunteți nou în uleiuri sau balsamuri pentru barbă, sigur că vă întrebați acum diferența dintre ele. Ce este de fapt balsamul pentru barbă? Un balsam pentru barbă este practic o pomadă care, la fel ca uleiul, folosește pentru hidratarea bărbii și a mustății un amestec de diferite uleiuri și uneori uleiuri parfumate. Cea mai mare diferență între uleiul pentru barbă și mustașă este însă că balsamul are o consistență mai densă și poate fi folosit și pentru coafarea și modelarea barbei. Pe când uleiul, mai ușor ajunge la pielea de sub barbă și ajută la mâncărime.

Morgan's cremă pentru barbă 75ml Essential Beard Balsam pentru barbă 100ml Proraso Cypress and Vetyver balsam pentru barbă 100ml
Morgan's cremă pentru barbă 75ml Essential Beard Balsam pentru barbă 100ml Proraso Cypress and Vetyver balsam pentru barbă 100ml

Prin urmare, balsamul este mai potrivit dacă aveți barba mai scurtă, mustață sau un smoc de păr, uleiul din nou, atunci când vă puteți lăuda cu o barbă adecvată și densă. Utilizarea este simplă, trebuie doar să aplici o cantitate mică de ulei sau balsam pe barbă sau mustață și să întinzi uniform cu mâinile tale. Cel mai bine este să folosiți uleiul și balsamul atunci când pielea dvs. este ușor umedă, în mod ideal, după un duș sau vă spălați fața. De asemenea, este crucial să pieptăniți barba cu un pieptene sau o perie după ce ați aplicat balsam sau ulei.

Frecvența de utilizare depinde de lungimea bărbii și de nevoile individuale, de exemplu, în funcție de cât de uscată este mustața sau pielea. Dar tu? Folosești balsam sau ulei pentru barbă? Cât de des? Distribuie cu noi experiențele tale în comentarii :)

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare