Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Săpun sau cremă de bărbierit? Care dintre este mai bun/ă și cum să obții cel mai bun rezultat posibil

Publicate2019-09-20 50
Săpun sau cremă de bărbierit? Care dintre este mai bun/ă și cum să obții cel mai bun rezultat posibil

V-ați întrebat vreodată cum ați început să vă bărbieriți? Îmi amintesc, înafara faptului că după bărbierit trebuia să clătesc cu apă rece, nu știam nimic despre. V-ați întrebat vreodată cum ați început să vă bărbieriți? Îmi amintesc, înafara faptului că după bărbierit trebuia să clătesc cu apă rece, nu știam nimic despre Nu știam că bărbieritul împotriva direcției de creștere poate irita, ce benificii are săpunul clasic de bărbierit, ce este piatra de alum și la ce servește, iar despre aparatul de ras clasic gândeam că bărbierește mai rău decât cele moderne , sunt mai agresive pe piele dat fiind faptul că au doar o singură lamă și prin urmare trebuie să și irite.

Cel mai mare merit aici îl au părinții și bunicii, care nu-și împărtășesc cu noi cunoștințele ce țin de bărbierit și se bazează pe campaniile de marketing ale marilor companii de la televizor, în speranța că ne vor educa suficient. Dar este chiar așa? Aceste companii ne arată ceea ce este cu adevărat bun și de bună calitate, sau ne presează mintea spre ceea ce li se potrivește lor cel mai bine și de la ce au ei de câștigat mai mulți bani?

Prin urmare, nu mă miră persoanele care au optat pentru metoda clasică de bărbierit, dar ulterior realizează că din gama mare de produse, nici măcar nu știu ce să aleagă. Zilnic, îi sfătuim pe oameni și îi ajutăm în alegerea produsului ideal pentru necesitățile lor. Săpunurille de bărbierit sau cremele de ras deseori par haotice, deoarece varietatea acestora e infinită. Prin urmare, astăzi vom arunca o privire mai detaliată asupra diferenței dintre ele și cum să obținem cel mai bun rezultat posibil.

 

Săpun de bărbierit

Se poate spune că săpunul de bărbierit este cel mai vechi mod de a crea spuma care s-a păstrat până în zilele noastre. Folosirea unei perii  îți garantează crearea unei spume cu adevărat bogate, care va proteja perfect pielea lama ascuțită. Ingredientul de bază este glicerina, care este folosită și în cremele hidratante, asigurând o mai bună alunecare a lamei de ras și bineînțeles hidratarea pielii. Săpunul conține o varietate de uleiuri esențiale vegetale și unt, care asigură, de asemenea, alunecarea confortabilă a lamei de ras și hidratarea pielii iritate de aceasta.

Din punct de vedere al utilizatorului, săpunul este puțin mai solicitant decât crema de ras. Din propria experiență, vă pot recomanda să puneți puțină apă caldă pe săpun pentru a înmuia și activa ingredientele săpunului. Apoi vărsați apa și masați cu peria de săpun. Cât timp trebuie să învârteți peria pe săpun este individual fiecărui săpun, dar timpul de referință este de aproximativ 10 secunde. După prima utilizare, ar trebui să poți estima singur.

Spuma rezultată trebuie să fie groasă, cremoasă și să nu se usuce după aplicarea pe față. Dacă nu îndeplinește aceste caracteristici, rotiți săpunul mai mult pentru a avea mai mult săpun între peri. Pentru săpunurile rigide funcționează mai bine peria pentru bărbierit din peri de mistreț, deoarece sunt mai dure și mai bine „iau” săpun între peri.

Proraso Sensitive săpun de bărbierit Mühle Sea buckthorn săpun de bărbierit Suavecito Whiskey Bar săpun de bărbierit
Proraso Sensitive săpun de bărbierit Mühle Sea buckthorn săpun de bărbierit Suavecito Whiskey Bar săpun de bărbierit

 

Crema de bărbierit

Compoziția și proprietățile unei creme de ras de înaltă calitate sunt foarte similare cu ale săpunului, adică compoziția de înaltă calitate desigur, proprietățile excelente de alunecare și spuma bogată. Cea mai mare diferență este consistența, fiind mult mai moale decât a săpunului. 

Practic, nu există nicio diferență între cremele dintr-un recipient și cremele dintr-un tub, depinde cât de confortabil este pentru tine. Este de la sine înțeles că dacă călătoriți mult, ar fi mai bine să folosiți crema în tub, fiind mai practică.

Avantajul incontestabil al cremei este utilizarea acesteia în cantitatea necesară dvs. pentru crearea spumei. Un alt avantaj este formarea rapidă a spumei, calitatea spumei și consistența excelentă, care se realizează cu mai puțin efort decât cu săpunul. Dezavantajul este consumul mai rapid a cremei decât a săpunului, dintre care unele se vor menține chiar și pe tot parcursul anului.

Presați crema din tub sau scoateți-o pe deget de dimensiunea unei arahide și masați-o între peri. Ulterior, creați o spumă prin mișcări circulare în vas sau direct pe față. Pentru creme, sunt preferate periile de ras moi, din peri de bursuc, ceea ce va garanta un efect de masaj excelent pe fața ta.

Proraso Sensitive cremă pentru pielea sensibilă în tub Morgan's cremă de bărbierit Suavecito Whiskey Bar cremă de bărbierit
Proraso Sensitive cremă pentru pielea sensibilă în tub Morgan's cremă de bărbierit Suavecito Whiskey Bar cremă de bărbierit

 

Spuma atinsă într-un bol vs. pe față

Ambele metode prezintă avantaje și dezavantaje. Spuma făcută într-un bol este de obicei mai pufoasă și mai multă. Nu aveți nevoie de niciun bol special pentru XY € pentru a-l crea, puteți utiliza orice bol, cană, pahar, bol sau recipient pe care îl puteți găsi acasă.

Spuma făcută direct pe față nu este de obicei atât de pufoasă, dar pentru aceasta are avantajul său și anume masarea mai îndelungată a tenului pentru formarea spume. Ideal realizat cu o perie de bărbierit din peri de bursuc, care este mai moale și astfel plăcut masează pielea.

Ce mod de bărbierit este mai bun nu putem spune cu certitudine, dar este important să le încerci pe ambele și să găsești combinația preferată de tine. De asemenea, pentru unele săpunuri sau creme, bolul funcționează mai bine pentru altele este mai bine să fie masate direct pe față. Tipul periei de ras pe care îl utilizați este, de asemenea, un factor important. În timp ce perii de mistreți sunt mai buni pentru săpunuri mai dure, perișorii de bursuc sunt mai potriviți pentru creme.

Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare