Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Coafura „îl face„ pe bărbat: când bărbații stilați aleg coafura greșită

Publicate2019-05-30 6094
Coafura „îl face„ pe bărbat: când bărbații stilați aleg coafura greșită

De ce lucrurile rele se întâmplă oamenilor buni? Pentru a explica de la bun început, prin oameni buni presupunem bărbații stilați. Aceasta este o definiție destul de subiectivă, dar stilul este de fapt ceea ce promovăm cel mai des pe blogul nostru.

Capcanele hainelor prost combinate sunt o durere de cap pentru oricine, pentru cei ce-și pun pantofii cel puțin o dată când ies din casă sau pentru cei care nu evită eleganța. Luați, spre exemplu, Robert Pattison, fosta față a casei Christian Dior, cel care rupe inima tuturor femeielor și actorul principal al seriei Twilight. Cu toate acestea, există zeci de fotografii care în mod clar arată că el nu a înțeles că tricourile gri nu sunt printre cele mai bune alegeri în mascarea absenței deodorantului.

După care îl avem pe Kanye, omul, care este cunoscut pentru muzica lui, precum și pentru simțul său de a se îmbrăca, ca atunci când pantalonii lui au căzut în timpul întâlnirii cu Kim Kardashian, când ieșeau din mașină.

Cu toate acestea, spre deosebire de costumele alese prost, o coafură ce nu ți se potrivește, poate face mult mai multe pagube. Încadrarea incorectă a culorilor sau dimensiunea greșită a îmbrăcămintei poate fi ajustată aproape imediat, în timp ce un peroxid îți poate aduce ghinion pe o perioadă îndelungată, până părul îți va crește, poate dura chiar și luni de zile.

Și, pe lângă o soluție radicală sub formă de capete rase sau buzz cut, nu este prea mult de făcut. Cu toate acestea, uită-te la aceste icon-uri ale showbussines-ului mondial și a lor # 10YearChallenge.

 

Brad Pitt

Toți avem momente mai puțin bune. De cele mai multe dintre ele nu suntem mândrii, iar cel mai des le întâlim a fi în timpul unor emoții intense, cum ar fi stresul, gelozia sau ruperea relației cu partenerul. Dar această viziune al unuia dintre cele mai mari icon-uril ai lumii mondene de la Hollywood, când Brangeline era încă un termen, ne permite să-l criticăm chiar dacă ansamblul final se potrivește perfect.

Părul lung, neîngrijit, cu bărbie înălțată, unde noțiunea de „barbă a caprei„ este potrivită doar dacă ne referim la o capră care trăiește într-un mediu sălbatic și inospitalier, arată cât de importantă este îngrijirea părului sau a bărbii durabile.

Soluția este foarte simplă - scurtați, tăiați sau bărbieriți complet barba, iar în ceea ce privește părul, tăiați-l, faydom ascuțit (citește faydom tuns), lăsând la început o dimensiune puțin mai adâncă, cu o textură naturală.

Așa cum Brad a strălucit în filmul „Fury„ puteți spune că este aceeași persoană cu „omul din peșteră„ din partea stângă? Noi nu.

 

George Clooney

Nu, cel din stânga nu este tânărul Julian Assange, ci un simbol al maturității perfecte și al carismei -  George Clooney. Dar înțelegem de ce este posibil să fie o situație confuză. Din păcate, pentru Clooney, care nu avea opțiuni și luxul de a se ascunde undeva în ambasada Ecuadoriană. 

Părul blond este, în general, o armă dublă și nu toată lumea poate lucra cu ea. Părul ascuțit și dur, lipit de gel arată, că problema nu constă doar în culoare, iar criza vârstej de mijloc ar fi putut juca rolul său.

Soluția? O tunsoare naturală care permite părului gri să iasă în evidență cu o ținută clasică care nu iese niciodată din standardele modei.

 

Jonah Hill

Transformarea lui Jonah Hill de la, amuzant delicat și simpatict, la icon-ul bărbaților eleganți a fost totuși neobservată, iar astăzi el este plasat în mod regulat în topul celor mai bine îmbrăcați oameni din lume.

Dar nu a fost întotdeauna așa. Ne amintim foarte bine zilele când Jonah a fost ținta diferitelor meme-uri din online și credea sincer că, coafura afro nu a fost derivată din cuvântul afro-american.

Părul său dens, dur și creț are avantajele sale, dar dacă nu este tuns cu grijă și la timp, acesta nu se mai potrivește cu caracteristicile sale rotunde, astfel vor provoca doar impresia opusă - și fața sa rotundă va fi accentuată.

Coafura scurtă a bărbiei are exact efectul opus și nu numai că îi extinde fața în mod optic, dar extinde și maxilarul, apoi adoptând bărbia dublă. Scurtături win-win-win situation.

  

Justin Timberlake

Îți plac tăiețeii instant? Presupunem că, probabil nu-ți pasă dacă îi ai pe o farfurie sau pe cap. Și nu ești singurul. Cu tăiețeii pe cap nu i-a mers nici sex-simbolului masculin sau lordului pop, Justin Timberlake.

Justin are părul gros, cu textură naturală. Cu o tăietură corectă, cum ar fi „pompadour„ cu decolorare pe lateral, caracteristicile feței se evidențiază și dacă cineva ne va spune că Justin s-a născut în acest fel, îl vom lua de urechi. Pentru a argumenta dacă o bărbie mai scurtă sau una mai lungă are același efect ca și machiajul femeii este total inutil. Efectul este mult mai mare și ceea ce este mai presus este naturalețea. 

  

Paul Pogba 

Este adevărat că Ronaldo, regele înscrierilor din Cupa Mondială 2002, câștigă clasamentul celor mai ciudate coafuri din lumea fotbalului, dar în cazul său nu este posibil să vorbim despre stilul general sau să-l considerăm un icon al modei. Dar campionul mondial, Paul Pogba, este alt caz. 

Fotografia din stânga este din sezonul 2015, când Pogba se număra printre cele mai mari vedete ale Juventus Torino. Performanțele sale fantastice din Seria A, păreau să fie umbrite doar de „cocoșul„ de pe cap.

Ca și în toate celelalte cazuri, cea mai mare problemă cu această coafură nu a fost extravaganța, ci o nepotrivire completă cu trăsăturile feței. În loc să-și completeze fața cu ajutorul coafurii pentru a-și mări simetria generală, acestea se băteau cap în cap.

În ultimii ani, a devenit o obișnuință ca vedetele de fotbal să încerce noi coafuri și experimente pe care nimeni nu le-a încercat înaintea lor, în special înainte de meciurile sau turneele mari. Dar există, de obicei, un motiv pentru care nimeni nu a mai încercat-o până acum și anume că Pogbov aleargă pe iarbă mai mult decât Neymarov, care a demonstrat a fi unicul fotbalist ce confirmă excepția de la această regulă.

Pentru Pogbo, o coafură modernă și ascuțită, combinată cu dreadlock-uri scurte, tipice pentru bărbații cu piele întunecată, sporește foarte mult simfonia pielii și a bărbiei.

  

Shia LaBeouf 

Nimic nu trebuie spus despre această încercare a starului trilogiei originale a filmului „Transformers„ și a controversatului film „Nymphomaniac„ al lui Lars von Trier.

Nici elevele nu purtau o „coadă de șoarece„, în timpul anilor '90, iar raderea părților laterale este absolut de neînțeles. Pur și simplu greșit.

Mișcarea taierii extensiei, numărul 6 și tăietura obișnuită nu a făcut niciodată un miracol mai mare decât ca în cazul acesta.

  

Bradley Cooper

Cu mâna pe inimă, câți dintre voi ați spune că în fotografia din stânga (imagine din filmul „Limitless„)  este un nominalizat Oscar de șapte ori, cel mai sexy bărbat al anului 2011, conform revistei People și un partener al fostei iubite a lui Cristiano Ronald, modelului rus Irina Shayk?

O coafură bună și o barbă bine îngrijită prexintă un bărbat puternic, și asta se aplică unui veteran ca Bradley Cooper. În exemplul dat, vedem că bărbații cu pomeții înalți ar trebui să evite cărarea din mijlocul capului.

În cazul pigmentului mai slab și al pielii mai palide, este mai bine să alegeți o culoare mai închisă a părului și a bărbii, pentru a crea un contrast natural.

Sursa imaginilor: fashionbeans.com

Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare