Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

Coafura îl face pe bărbat: când bărbații stilați aleg coafura greșită

Publicate2019-05-30 5804
Coafura îl face pe bărbat: când bărbații stilați aleg coafura greșită

De ce lucrurile rele se întâmplă oamenilor buni? Pentru a explica de la bun început, sub oameni buni presupunem bărbații stilați. Aceasta este o definiție destul de subiectivă, dar stilul este de fapt ceea ce promovăm cel mai des pe blogul nostru.

Capcanele hainelor rău combinate sunt o durere de cap pentru oricine, chiar și pentru cei ce-și pun tocurile cel puțin o dată când ies din casă sau pentru cei ce nu evită eleganța. Luați, de exemplu, Robert Pattison, fosta față a publicității Christian Dior, cel care rupe inima tuturor femeielor și eclipsa filmelor de zori. Cu toate acestea, există zeci de fotografii care în mod clar arată că el nu a înțeles că tricourile gri nu sunt printre cele mai bune alegeri în mascarea absenței deodorantului.

După care este și Kanye. Omul, care este cunoscut pentru muzica lui, precum și pentru simțul său de a se îmbrăca, când pantalonii lui au căzut în timpul întâlnirii cu Kim Kardashian atunci când au ieșit din mașină.

Cu toate acestea, spre deosebire de costumele alese prost, o coafură ce nu ți se potrivește poate face mult mai multe pagube. Încadrarea incorectă a culorilor sau dimensiunea greșită a îmbrăcămintei poate fi corectată aproape imediat, în timp ce un peroxid îți poate aduce ghinion pe o perioadă îndelungată, până de fapt părul îți va crește, ce poate dura chiar și luni.

Și, pe lângă o soluție radicală sub formă de capete rase sau buzz cut, nu este prea mult de făcut. Cu toate acestea, uită-te la aceste icoane ale showbussines-ului mondial și a lor # 10YearChallenge.

 

Brad Pitt

Toți avem momente mai puțin bune. De cei mai mulți dintre ei nu suntem mândri, și cel mai des ei se întâlnesc a fi în timpul unor emoții intense, cum ar fi stresul, gelozia sau ruperea relației cu partenerul. Dar această viziune a uneia dintre cele mai mari icoane a lumei mondene de la Hollywood, când Brangeline era încă un termen, ne permite să-l criticăm chiar dacă totul se potrivește perfect.

Părul lung, neîngrijit, cu bărbie înălțată, unde noțiunea de barbă a caprei este potrivită doar dacă ne referim la o capră care trăiește într-un mediu sălbatic și inospitalier, arată cât de importantă este îngrijirea părului sau a barbei durabile.

Soluția este foarte simplă - scurtați, tăiați sau bărbieriți complet barba, iar ce privește părul, tăiați șoldurile faydom ascuțit (citește faydom tuns), lăsând capătul de la început puțin mai adânc, cu o textură naturală.

La fel cum Brad a ucis în filmul Fury. Ați spune că aceasta este aceeași persoană ca și omul din peșteră din partea stângă? Și noi nu.

 

George Clooney

Nu, cel din stânga nu este cel mai tânăr Julian Assange, ci un simbol al maturității perfecte și carizmei -  George Clooney. Dar înțelegem că este posibil să fie confuz. Din păcate, pentru Clooney, care nu avea opțiuni și luxul de a se ascunde undeva în ambasada Ecuadoriană. 

Părul blond este, în general, o armă dublă și nu toată lumea poate lucra cu ea. Părul ascuțit și dur, lipit pe gel arată că problema nu constă doar în culoare, iar criza vârstej de mijloc ar fi putut juca rolul său.

Soluția? O tunsoare naturală care permite părului gri să iasă în evidență cu o ținută clasică care nu iese din modă.

 

Jonah Hill

Transformarea lui Jonah Hill de la, ehm, amuzant delicat, grăsuț simpatict la icoana modei bărbaților eleganți a fost totuși neobservată, iar astăzi el este plasat în mod regulat în topul celor mai bine îmbrăcați oameni din lume.

Dar nu a fost întotdeauna așa. Ne amintim foarte bine zilele când Jonah a fost ținta diferitelor meme din ficțiunea lumii și a crezut sincer că coafura afro nu a fost derivată din cuvântul afro-american.

Părul său dens, dur și creț are avantajele sale, dar dacă nu este tuns cu grijă și la timp, acesta nu se mai potrivește cu caracteristicile sale rotunde, astfel vor provoca doar impresia opusă - și fața sa rotundă va fi accentuată.

Coafura scurtă a bărbiei are exact efectul opus și nu numai că îi extinde fața în mod optic, dar extinde și maxila, acoperind bărbia dublă. Scurtături win-win-win situation.

  

Justin Timberlake

Îți plac tăiețeii instanți? Presupunem că probabil nu-ți pasă dacă le ai pe o farfurie sau pe cap. Și nu ești singurul. Cu tăiețeii pe cap nu i-a mers nici simbolului sexului tare sau lordului pop, Justin Timberlake.

Justin are părul gros, cu textură naturală. Cu o tăietură corectă, cum ar fi pompadour cu decolorare pe lateral, caracteristicile feței se evidențiază și dacă cineva ne va spune că Justin s-a născut în acest fel, îl vom lua cu tractorul. Pentru a argumenta dacă o bărbie mai scurtă sau o miriște mai lungă are același efect ca și machiajul femeii este total inutil. Efectul este mult mai mare și ceea ce este mai presus este naturalețea. 

  

Paul Pogba 

Este adevărat că Ronaldo, regele împușcăturilor din Cupa Mondială 2002, câștigă clasamentul celor mai ciudate coafuri din lumea fotbalului, dar în cazul său nu este posibil să vorbim despre stilul general sau să-l considerăm o icoană a modei. Dar alt campion mondial, Paul Pogba, este alt caz. 

Fotografia din stânga vine din sezonul 2015, când Pogba se număra printre cele mai mari vedete ale Juventus Torino. Performanțele sale fanteziste din Seria A păreau să fie umbrite doar de cocoșul ce-l purta pe cap.

Ca și în toate celelalte cazuri, cea mai mare problemă cu această coafură nu a fost extravaganța, ci o nepotrivire completă cu trăsăturile feței sale. În loc să-și completeze fața cu ajutorul coafurei pentru a-și mări simetria generală, acestea se băteau cap în cap.

În ultimii ani, a devenit normal ca vedetele de fotbal să încerce noi coafuri și experimente pe care nimeni nu le-a încercat înaintea lor, în special înainte de meciurile sau turneele mari. Dar există, de obicei, un motiv pentru care nimeni nu a mai încercat-o până acum și anume că Pogbov aleargă pe iarbă mai mult decât Neymarov, care de fapt a demonstrat a fi unicul fotbalist ce confirmă excepția de la această regulă.

Pentru Pogbo, o coafură modernă și ascuțită, combinată cu dreadlock-uri scurte, tipice pentru bărbații cu piele întunecată, sporește foarte mult simfonia pielii și a bărbiei.

  

Shia LaBeouf 

Nimic nu trebuie spus despre această încercare a starului trilogiei originale a filmului Transformers și a controversatului Nymphomaniac al Lars von Trier.

Nici elevele nu purtau o coadă de șoarece, în timpul anilor '90, iar tăiajul cu părțile rase este absolut de neînțeles. Pur și simplu greșit.

Mișcarea cu extensia numărul 6 și tăietura obișnuită nu a făcut niciodată un miracol mai mare ca în cazul acestuia.

  

Bradley Cooper

Cu mâna pe inimă, câți dintre voi ați spune că în fotografia din stânga este un nominalizat Oscar de șapte ori, cel mai bun bărbat al anului 2011 conform revistei People și un partener al fostei iubite a lui Cristiano Ronald, modelului rus Irina Shayk?

O coafură bună și o barbă bine îngrijită fac un bărbat puternic, și asta se aplică unui bătrân ca Bradley Cooper. În exemplul său, vedem că bărbații cu pomeții înalți ar trebui să evite cărarea din mijlocul capului.

În cazul pigmentului mai slab și a pielii mai palide, este mai bine să alegeți o culoare mai închisă a părului și barbei pentru a crea un contrast natural.

Sursa imaginilor: fashionbeans.com

Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare