Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

5 cele mai îngrijite bărbi din ultimul sezon Game of Thrones

Publicate2019-05-08 1231
5 cele mai îngrijite bărbi din ultimul sezon Game of Thrones

Sezonul final al serialului popular „Game of Thrones„ este în plină desfășurare, iar marele hype, în timpul căruia a avut loc bătălia epică pentru Winterfell, nu ne-a ocolit nici pe noi.

Ca orice alt fan, avem așteptări uriașe și încă multe întrebări pe care le discutăm în fiecare zi. De exemplu, ultima dată am fost impresionați de faptul că aproape fiecare personaj major din serial se poate lăuda cu o barbă frumos cultivată și îngrijită.

Bineînțeles, avem în vedere doar personaje masculine, cu toate că cele femenine  deasemenea au multe de arătat, făurind chiar lucruri foarte utile (salutări Aryei), astfel le susținem nemaipomenit de mult.

Deci, să lăsăm politica, intrigile, strategia militară și pregătirea pentru ultimul război celor două regine, iar noi am pregătit pentru voi clasamentul celor mai atrăgătoare barbi al celui de-al optulea sezon „Game of Thrones„. Chiar și bărbații merită să fie lăudați.

 

5. Samwell Tarly

S-ar putea să te întrebi ce caută Sam cu barba lui, aici, la alegerea celor mai îngrijite bărbi din „Game of Thrones„? Fără îndoială, multe alte personaje cu barba frumos cultivată ar putea să-i ia locul, și da, aveți dreptate crezând că alegerea celor cinci finaliști a fost foarte dificilă. Sam nu are cea mai bună bărbie din serial, cu toate acestea, uită-te la barba acestuia în primul sezon și apoi cu un search pe goole, ve-ți vedea cum acesta arată fără barbă. Deci, Samwell Tarly se află aici din același motiv pentru care a supraviețuit. Sam și barba lui dau speranță și din punct de vedere genetic.

 

4. Davos Seaworth

Onion Knight sau Cavalerul de Ceapă, în limba română, datorită vârstei acestuia și experienței bărbii răsucite, pe scara noastră nu trebuie ratată. Fără îndoială, trecutul său de contrabandă, viața pe mare, printre pirați și participarea la mai multe bătălii mari de-a lungul serialului, o reflectă. Barba este, printre altele, un simbol al înțelepciunii, cine știe, poate Ser Davos ar arăta chiar mai deștept cu ceva ulei și balsam pentru bărbie.

 

3. Jon Snow

Acum, fostul rege al Nordului are nu numai un păr de invidiat ci și o iubită minunată, fără să fie împiedicat de faptul că ea îi este mătușă. Dar cum ar fi moștenitorul de drept al tronului, dacă nu ar fi avut o barbă scurtă și întotdeauna îngrijită, care să funcționeze perfect cu trăsăturile sale faciale. Deși puțin mai rară pe obraji, dar cine să observe asta doar, în ultimul episod?

 

2. Tyrion Lannister

Cel mai faimos pitic din Westeros, și probabil de pe toată planeta, se află cu barba sa, mai presus decât toate. Barba groasă de pe obraji se îndreaptă ușor spre un goatee (cioc) și mai dens, creând un accesoriu admirabil carismei și al spiritului, adjunctului reginei, în care avem încredre aproape instantaneu. Dar cel mai bine ar fi să ne pregătim să bem cu el vinul de calitate Dorn, ca într-un final sărmanul, să nu mai bea singurel.

 

1. Jamie Lannister

Jamie este un adevărat domn. Nu numai că a prezentat una dintre cele mai mari transformări, atunci când un personaj superficial și urât devine de-a lungul serialului, unul dintre caracterele simpatice. Acesta este un exemplu de exact ceea ce pare să adune genele tari, îngrijirea perfectă și sentimentul de eleganță ce se combină cu instinctul ucigaș. Jamie Lannister este câștigătorul în lista noastră a personajelor din „Game of Thrones„, având cea mai îngrijită și frumos cultivată barbă. Cu toate acestea, vom vedea dacă îl va lovi norocul pentru a câștiga cel mai mare premiu de pe tron. Știm cu toții despre ce este vorba și știm cu toții profeția, a cărei veridicitate va fi în curând cunoscută.

 

Bonus: Tormund Giantsbane

Tormund este cu siguranță unul dintre cele mai bune și mai distractive personaje din Game of Thrones. Puțini tipi se dovedesc a fi în putere de a-l elimina pe roșcat, dar și mai puțini reușesc să își construiască o imagine datorită culorii roșiatice. Tormund nu este un tip de rând și nu este doar despre barba lui maiestuoasă, ci și despre caracterul său, abilitățile de luptă și gustul pentru femei. Singurul motiv pentru care Tormund nu s-a plasat în clasamentul nostru este pentru că barba lui nu are nevoie numai de ulei și balsam, ci și ceară, șampon și o perie de calitate.

 Prin urmare, dragă Tormund, dacă citești acest articol, scrie-ne un mesaj și noi cei de la BeGentleman, îți vom trimite gratuit un cufăr plin cu cele mai bune produse pentru îngrijirea bărbii. Apoi, clasamentele vor fi complet inutile, chiar dacă acest lucru ne-a convins că ar trebui să livrăm și la Westeros.

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare