Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.
Ultimele comentarii
Niciun comentariu
Blog Căutare

5 cele mai îngrijite barbe din ultimul sezon Game of Thrones

Publicate2019-05-08 1134
5 cele mai îngrijite barbe din ultimul sezon Game of Thrones

Sezonul final a serialului popular Game of Thrones este în plină desfășurare, iar marele hype, în timpul căruia a avut loc bătălia epică pentru Winterfell, nu ne-a ocolit nici pe noi.

Ca orice alt fan, avem așteptări uriașe și încă multe întrebări pe care le discutăm în fiecare zi. De exemplu, ultima dată am fost impresionați de faptul că aproape fiecare personaj major din serial se poate lăuda cu o barbă frumos cultivată și îngrijită.

Bineînțeles, avem în vedere doar personaje masculine, cu toate că cele femenine  deasemenea au mâinile pline de lucru, făurind chiar lucruri foarte utile (salutări Aryei), astfel le susținem nemaipomenit de mult.

Deci, să lăsăm politica, intrigile, strategia militară și pregătirea pentru ultimul război celor două regine, iar noi am pregătit pentru voi clasamentul celor mai atrăgătoare barbe a celui de-al optulea sezon Game of Thrones. Chiar și bărbații merită a fi lăudați.

 

5. Samwell Tarly

S-ar putea să te întrebi ce caută Sam cu barba lui, aici, la alegerea celei mai îngrijite barbe din Game of Thrones? Fără îndoială, multe alte personaje cu barbe frumos cultivate ar putea să-i ia locul, și da, aveți dreptate crezând că alegerea celor cinci finaliști a fost foarte dificilă. Sam nu are cea mai bună bărbie din serial, cu toate acestea, uită-te la barba acestuia în primul sezon și apoi cu un search pe goole, ve-ți vedea cum acesta arată fără barbă. Deci, Samwell Tarly se află aici din același motiv pentru care a supraviețuit. Sam și barba lui dau speranță și din punct de vedere genetic.

 

4. Davos Seaworth

Onion Knight sau Cavalerul de Ceapă în română, datorită vârstei acestuia și experienței barbei răsucite, pe scara noastră nu trebuie ratate. Fără îndoială, trecutul său de contrabandă, viața pe mare printre pirați, și participarea la mai multe bătălii mari de-a lungul serialului, o reflectă. Barba este, printre altele, un simbol al înțelepciunii, cine știe, poate Ser Davos ar fi chiar mai deștept cu ceva ulei și balsam pentru bărbie.

 

3. Jon Snow

Acum, fostul rege al Nordului are nu numai un păr de invidiat ci și o iubită minunată, încât nu este împiedicat de faptul că ea îi este mătușă. Dar cine ar fi moștenitorul de drept al tronului, dacă nu ar fi avut o barbă scurtă, dar întotdeauna una îngrijită, care să funcționeze perfect cu trăsăturile sale faciale. Deși puțin mai rară pe obraji, dar cine a observat asta doar în ultimul episod?

 

2. Tyrion Lannister

Cel mai faimos pitic din Westeros, și probabil de pe toată planeta, se află cu barba sa, mai presus decât toate. Barba groasă de pe obraji se îndreaptă ușor spre un goatee (cioc) și mai dens, creând un accesoriu admirabil carismei, a spiritului și a, adjunctului reginei, pe care îl credem aproape instantaneu, dar cel mai bine ar fi să ne pregătim să bem cu el vinul de calitate Dorn, ca într-un sfârșit sărmanul, să nu mai bea singurel.

 

1. Jamie Lannister

Jamie este cu adevărat domn. Nu numai că a prezentat una dintre cele mai mari transformări, atunci când un personaj superficial și urât devine de- a lungul serialului cel mai simpatic caracter. Acesta este un exemplu a exact ceea ce pare a fi genele tari, grija perfectă și sentimentul de eleganță ce se combină cu instinctul ucigaș. Jamie Lannister este câștigătorul în lista noastră a personajului din Game of Thrones, având cea mai îngrijită și frumos cultivată barbă. Cu toate acestea, vom vedea dacă îl va lovi norocul pentru a câștiga cel mai mare premiu de pe tron. Știm cu toții despre ce este vorba și știm cu toții profeția, a cărei veridicitate va fi în curând cunoscută.

 

Bonus: Tormund Giantsbane

Tormund este cu siguranță unul dintre cele mai bune și mai distractive personaje din Game of Thrones. Puțini tipi se dovedesc a fi în putere de a-l elimina pe roșcat, dar și mai puțini reușesc să își construiască o imagine datorită culorii roșcate.Tormund nu este un tip de rând, nu este doar despre barba lui maiestuoasă, ci și caracterul său, abilitățile de luptă și gustul pentru femei. Singurul motiv pentru care Tormund nu s-a plasat în clasamentul nostru este că barba lui nu are nevoie doar de ulei și balsam, ci și ceară, șampon și o perie de calitate.

 

Prin urmare, dragă Tormund, dacă citești acest articol, scrie-ne un mesaj și noi cei de la BeGentleman, îți vom trimite gratuit un cufăr plin cu cele mai bune produse pentru îngrijirea barbei. Apoi, clasamentele vor fi complet inutile, chiar dacă acest lucru ne-a convins că ar trebui să livrăm și la Westeros.

Articole similare
Adaugă un comentariu
Adaugă un răspuns
Vă rugăm login pentru a publica comentariul

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare