Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Reuzel

Leen și Bertus, fondatorii Reuzel, au început să învețe elementele de bază ale tunsorii bărbaților când aveau doar 14 ani. Cu o dragoste imediată față de frizeria clasicăși influențată de rock n 'roll, de cultura personalizată în jurul adidașilor Vans și a altor subculturi, aceștia s-au îndreptatîn mod inevitabil către un punct clar - deschiderea propriului salon de coafurăSchorem Haarsnijder en Barbier.

Schorem este o coafură clasică, care este admisă doar de bărbați adulți, chiar în centrul Rotterdamului, un oraș mândru de clasă muncitoare din Olanda. Salonul de coafură Schoremeste specializat în tăieturi tradiționale pentru bărbați, cumar fi pompadour, quiff, subcut sau decolorare, dar și pe „bărbieritul cu prosop fierbinte”, adică bărbieritul clasic britanic cu ajutorul unui prosop fierbinte. În momentul înființării sale, coaforul Schorem a încercat să salveze ambarcațiunile dispărute din epoca pierdută în timp.

Astăzi, putem spune aproape sigur că au reușit. Numele Schorem este un fel de joc de cuvinte care se pierde în traducere. În olandeză, înseamnă „fuckers”, „coji” sau „porci”, doar băieți răi. Dar este, de asemenea, o formă de trecut, care înseamnă literalmente „am bărbierit-o”. 

De la deschiderea sa, coafura Schorem a fost vizitată de toți rapperii și metaliștii rockeri, bajkeri și bicicliști, gangsteri de stradă și alți domni perfecți din toate colțurile societății. Cu mai mult de 50 de ani de experiență în frizerie, au decis să se adâncească în istoria pomadelor și să creeze un brand pe care mulți acum îl numesc unul dintre cele mai bune produse de pariuri din lume ... Reuzel.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare