Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă By Vilain

By Vilain este un brand ce definește stilul de viață scandinav al produselor cosmetice pentru păr din Danemarca. By Vilain a fost fondată de gemenii Rasmus și Emil Vilain Albrechtsen, în inima orașului danez Aarhus. Pasiunea lor pentru păr, coafuri bune și modă, combinată cu un gust rafinat și un sentiment al calității au fost motorul care a condus By Vilainîncă de la început.

Astăzi By Vilain este considerată una dintre cele mai bune mărci de produse de îngrijire a păruluipentru bărbați din întreaga lume, cu produse premium vândute în peste 120 de țări din întreaga lume. Principalul obiectiv al mărcii este dezvoltarea produselor de înaltă calitate, cu accent pe calitate și stil și crearea unui brand care să satisfacă cererea crescândă a bărbaților pentru calitatea și unicitatea produselor cosmetice de lux.

Linia de produse continuă să fie produsă direct în Danemarca, permițând mărcii să mențină și să asigure cea mai înaltă calitate nu numai a produselor în sine, ci și a procesului de producție și a standardelor. Filosofia sa este foarte simplu surprinsă de motto-ul WORK HARD, STYLE HARD.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare