Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Blind Barber

Ideea de a crea un loc elegant doar pentru gentlemeni în Manhattan, unde s-ar putea relaxa și reîncărca bateriile, se naște în capul cofondatorului lui Jeff Laub, prin 2009. Într-o perioadă în care a izbucnit criza financiară, Jeff și-a îndeplinit visul - sau cel puțin când lucra la una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume. Însă, când s-a aflat într-o sală de conferințe plină de bancheri care încercau să-și salveze măgarul, și-a dat seama că își dorea cu adevărat ceva mai mult de la viața sa. Mult mai mult.

S-a înscris la o școală serală de înfrumusețare și după ce bunicul său i-a spus că locul său preferat a fost întotdeauna un coafor local, s-a decis. Întâmplător, la acea vreme, cunoscutul său, Josh Boyd închidea un bar în Manhattan ce nu dăduse roade, așa că au decis să se unească să deschidă nu doar un loc în care bărbatul să-și taie părul sau bărbierească barba, dar unde să se toarne o băutură bună, o bere proaspătă și un whisky de calitate!

Astăzi, Blind Barber, pe lângă frizeriile sale originale din Manhattan, are și la Brooklyn, Chicago și Los Angeles, în afară de scaune mai are un bar, bucătărie de top și o gamă de produse cosmetice premium pentru bărbați, al căror mândru ambasador este starul de baseball din Philadelphia Phillies, Bryce Harper. Motto-ul său este STAY HANDSOME, ceea ce în engleză înseamnă să rămâi îngrijit, având ideea de a transmite experiența perfectă și unică din barbershop chiar și în baia din casa ta.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare