Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Matakki

Matakki este un brand englezesc care produce cele mai bune foarfece pentru barbieri și coafori din lume. El a câștigat mai multe premii pentru cel mai bun serviciu pentru clienți, cel mai bun social media și cele mai bune instrumente profesionale din industrie. 

Matakki are sediul în Hull, Anglia de Nord, unde deseneazăși proiectează cele mai frumoase foarfece pe care le-ai văzut vreodată. Ulterior, el trimite aceste modele către fabricile japoneze atent selecționate, unde sunt făcute manual din cel mai fin oțel japonez,de meșteri care continuă tradiția familială a părinților lor vechi și străvechi, care în timpuri străvechi făceau săbii de samurai.

De aceea, foarfecele Matakki sunt cunoscute pentru calitatea lor excepțională. Fiecare foarfece trece prin aproximativ 120 de etape de producție diferite, de la verificările inițiale ale oțelului brut până la etapele finale de echilibrare, reglare și lustruire. Mândria, pasiunea și dăruirea meșterilor japonezi se găsesc în foarfecele Matakki premium, din care calitatea literalmente radiază. De aceea, Matakki nu se teme să ofere o garanție pe viațăpentru foarfecele sale - fiind singurul producător de foarfece din lume ce o face.

La Matakki, sunt convinși că niciun alt producător de foarfece și instrumente de coafură nu are aceeași dragoste de foarfece ca Matakki. Acest lucru se reflectă în cele din urmă în numărul mare de foarfece Matakki false de pe piață sau în copierea designului foarfecelor Matakki de către alți producători și mărci, dar care nu ating calitatea foarfecelor Matakki originale.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare