Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Mühle

Marca germană Mühle a fost fondată de un prizonier de război Otto Johannes Müller în 1945 fără capital, instalații de producție sau materiale,dar cu siguranță îi lipsea optimismul. Mühle înseamnă o moară în germană, iar în fotografii istorice, puteți vedea încă sigla morii pe căsuțele care au luat marginea condusă de cai din bucătăria lui Otto. 

Optimismul lui Otto a persistat chiar și după 1949, când fabrica a căzut victimă unui incendiu devastator. În ciuda morții timpurii a fondatorului, totuși, optimismul și determinarea au rămas înrădăcinate în ADN-ul companiei. Acest lucru a fost dovedit după 1973, când compania a fost complet naționalizată și a devenit parte a companiei Bürstenwerk Schönheide, care a produs bunuri ieftine în principal pentru țările comuniste din Europa de Est. Deși calitatea produselor era încă la un nivel decent, designul și caracteristicile mărcii au rămas considerabil.

Odată cu dispariția RDG în 1990a venit privatizarea și re-oportunitatea pentru companie de a reveni pe mâinile familiei Müller.De fapt, compania a început complet nouă, deoarece niciunul dintre clienții ei anterior nu a existat și majoritatea angajaților au trebuit să plece. Cu toate acestea, în următoarele două decenii, Muhle a cunoscut un boom fără precedent, prezentând o gamă largă de produse, de la produse cosmetice și cosmetice organice, până la seturi de bărbierit în colaborare cu designeri de renume din Germania, și propriile sale perle sintetice brevetate Black Fiber și Silvertip Fiber.

Astăzi, brandul Mühle este unul dintre lideri în bărbieritul umed, modelele lor produse în masă și făcute manual sunt vândute în toată lumea și, datorită inovației continueși dorinței de îmbunătățire, rămâne departe de concurență.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare