Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Captain Fawcett

Captain Fawcett este un brand de renume mondial de produse cosmetice pentru bărbați din Norwich, Anglia. Potrivit acesteia, în 1905, căpitanul Peabody Fawcett R.N Ret'd, un cercetător edematic și intrudent, a dispărut în timp ce încerca să se mute la sursa Ubangi, afluentul principal al râului Congo. 

Nici o urmă de explorator curajos nu a fost găsită vreodată din expediția sa, aparent sortită eșecului ... până în 1997, în timpul vânzării de lucruri și mobilier dintr-o casă veche și abandonată, a apărut o valiză veche, ponosită. Acesta a fost cumpărată pentru câțiva bănuți de noul proprietar care a dus valiza acasă și a rupt lacăturile.

În mod incredibil, printre conținutul său de mucegai în descompunere s-a regăsit un volum remarcabil plin cu diverse unguente, uleiuri și jurnale dispărute ale celebrului explorator. Printre numeroasele evenimente legate de adrenalină și aventuri incredibile, au existat liste împrăștiate, dar cu atenție, de ingrediente exotice pentru preparate la domiciliu, pe care cercetătorul le-a făcut cu grijă, pentru a-și păstra barba în mod exemplar în formă.

Aceste rețete precise au fost urmărite și respectate cu fidelitate, iar porțiunile originale ale lui Fawcett, împreună cu ceara de mustață de renume mondial, la care s-au adăugat zeci de formulări noi, sunt acum disponibile în sfârșit pentru prima dată timp după câteva secole pentru bărbații exigenți.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare