Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Mr Bear Family

La începutul anului 2012, Björn Landén, în loc de sfârșitul prevăzut al lumii, avea de-a face cu o idee foarte simplă, bazată pe nevoia de a găsi un produs natural care să-și trateze și să-și hidrateze bărbia tare și mustața.
Acesta a fost începutul primului brand de îngrijire a bărbii în Suedia. De atunci au trecut câțiva ani, cunoștințele s-au acumulat și marca a crescut. Astăzi, Mr Bear Family oferă o gamă largă de produse naturale, nu numai pentru bărbie, ci și pentru bărbierit, păr și piele. Puteți găsi chiar și produse de tatuaj și îngrijire uimitoare în gama sa.
Toate ingredientelefolosite de Mr Bear Family în produsele lor sunt selectate cu atenție și de cea mai înaltă calitate posibilă. Mr Bear Family folosește numai ingrediente naturale pentru producerea produselor cosmetice, în armonie cu corpul și natura noastră. Nu mulți oameni știu acest lucru, dar Mr Bear Family are laboratoare și producții proprii, unde încep cu formarea rețetelor, continuă să amestece și să facă singure preparatele, sfârșind cu completarea și închiderea manuală
Viziunea dMr. Bear Family este clară. Nu vor să fie cel mai mare brand de produse cosmetice din lume, deoarece știu că ar necesita compromisuri din partea calității. În schimb, încearcă să producă cele mai bune produse din lume, deoarece nu există loc pentru compromisuri.
La Mr. Bear Family, ei știu pur și simplu că nu există comenzi rapide și alte modalități de a facilita lucrurile pentru a obține o calitate reală. Pentru a obține o calitate reală, trebuie să parcurgi un drum lung și să faci ceea ce trebuie.Domnul Bear Family te duce cu mândrie de-a lungul drumului.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare