Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Recipe for men

În mediul ostil, dar frumos al munților Scandinavi, s-a născut marca suedeză de produse cosmetice Recipe for men pentru a-și proteja pielea. Un brand dedicat în mod special nevoilor pielii masculine, care este adesea neglijat și trecut cu vederea. Produse care sunt concentrate pe rezultate fără compromisuri. Rețeta pentru bărbați este îngrijirea conceptualăa pielii pentru bărbați, fără griji. Oferă pielii îngrijire maximă, o senzație de prospețime și suplețe.

Mediul scandinav afectează pielea mai rău decât oricare altul,mai ales în zilele lungi de iarnă, plin de vânt puternic și rafinat. Acest lucru face din Scandinavia mediul ideal pentru testarea produselor cosmetice pe piele, care, încă de la început, suferă cele mai extreme condiții. Rezultatul este îngrijirea revoluționară a pielii, cu proprietăți hidratante și protectoare excelente oriunde în lume.

Recipe for menconferă pielii tale puritate, energie, hidratare și vitalitate. Rețeta se bazează pe cele mai recente cunoștințe și pe ingrediente de cea mai înaltă calitate, care sunt selectate pentrua satisface 100% cerințele exigente ale pielii masculine, care este mai dură și mai grasă decât pielea feminină.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare