Faceți clic pentru a vedea mai multe produse
Nu au fost găsite produse.

Lista de produse după marcă Morgan's

Este anul 1873, iar Robert Martin începe să producă șampon pentru păr în bucătăria mică a casei familiei. Producția, etichetarea, ambalarea și distribuția sa au fost realizate manual. Doi ani mai târziu, prima pomadă a părului Morgan a văzut lumina.

Vânzările au crescut încet, iar bărbații interesați de aspectul și stilul personal au testat treptat produsele Morgan și le-au descoperit puterea și funcționalitatea. Primii mari clienți și cumpărători au fost coaforii domnilor britanici din West Endul londonez. Totuși, popularitatea mărcii a continuat să crească, iar în pragul noului secol, Morgan a fost un cunoscut brand popular nu numai acasă în Marea Britanie, ci și pe canalul englez, unde produsele au fost livrate în saloanele exclusivedin Paris și în alte capitale europene.

La momentul Primului Război Mondial, fondatorul Robert Martin moare, iar sceptrul pleacă la iubita sa soție Jane Dinah. Datorită coincidenței și armatei britanice, semințele petroliere ale lui Morgan intră în India imensă. În același timp, datorită marinei britanice, uleiurile pe bază de ulei Morgan vor depăși Atlanticul, literalmente la momentul potrivit - în epoca de aur a Hollywoodului, când părul colorat în pomadă a devenit un simbol al omului modern, iar pomada Morgan a fost folosit de multe vedete din industria divertismentului.

Astăzi, pomadele lui Morgan sunt disponibile în peste 50 de țări din întreaga lume, iar brandul a sărbătorit recent vânzarea a un miliard de pomade. În ciuda tendințelor în continuă schimbare în moda bărbaților și a grooming-ului, producătorul tradițional englez Morgan's rămâne un clasic dovedit, de mai bine de un secol, toți bărbații care doresc să arate cât mai bine.

Meniu

Setări

Creează un cont pentru a utiliza listele de dorințe

Conectare